Skratta eller gråta?

Haha ja det är frågan! Hörde att askmolnet har flyttat sig högre upp så med tur kan jag allt komma hem och det känns ju skönt faktiskt! Men jag ska inte fira förrens jag är i Sverige antar jag.. Jag och Agnes gick som vanligt till Berties för där har vi inte varit på 2 veckor och kommer antagligen inte att dra dit på ca 3 veckor för det är fullt upp nu! Skulle förresten träffa en kille där men han dök aldrig upp, hmm! Det var någon lustig karl som kom fram till mig och började säga hur söt jag var och hur fin jag är och att jag var för fin för att dricka pints och att jag skulle vara en modell och massa skit.. Jaja träffade annat folk med som faktiskt var trevliga. Den ena tjejen stod och tittade på mig hur länge som helst och det blir ju jobbigt efter en stund när man känner att någon tittar på en men sen ursäktade hon sig iaf och sa att hon kunde inte sluta titta på mig för att jag var så vacker! Ja haha jag vet inte vad jag ska säga..

Hur som haver så saknar jag min Terese jätte mycket och det är sjukt hur bra hon känner mig :) 12 dagar kvar nu och det är inte mycket, inte alls mycket! Det är också sjukt hur man lär känna sig själv när man är borta, man upptäcker så mycket om sig själv som man inte visste fanns.

Människor förresten, jag tror inte att alla människor har känslor, det blev liksom en miss för man glömde installera det i dom stackarna som inte känner något! Men jag har fortfarande känslor och kan känna, vet liksom inte hur jag ska förklara, man känner sig jävligt bortglömd iaf, men heeelt ok för då vet jag!

Agnes flyttar tillbaka 11 juli och vad fan händer sen då?? Vi kommer inte att ses på 3 veckor snart! Fick just världens bästa sms av henne "Aww...thanks honey. I'm glad that you still had fun. Anyway I had a lot, got very drunk and I absolutely love to be with you. And get your self ready for an other great evening. Love you xxx." Saken är den att man lär sig var man har alla, här träffar jag verkligen vänner för livet! Vi har varit med om samma saker eftersom vi jobbar med samma sak här borta, man bara lämnar allt och sticker, så känns det. Sen har man iaf familjen kvar hemma när man kommer hem om det inte finns några andra kvar.

Bakisdrycken här iaf är Coca Cola Cherry, gööööött!

Skrev ett väldigt långt blogginlägg igår iaf men det sa bara poff så var det borta! Men nu är det ett nytt här för att jag inte bloggat på väldigt länge!

Hej hej!

Helt normalt

Ja, jag kan ju säga att sen jag flyttade hit så har det blivit FÖR mycket party! Oftast är vi ute både fredag och lördag, har vi bestämt att vi ska ha en lugn helg och bara gå på bio osv så blir det sista-minuten-ändringar på det! Är så glad att jag satt barnvakt igår för jag var iaf i sängen vid 10 men somnade kanske inte förrens 12 men det gör inget! I fredags behövde jag inte sitta barnvakt så det blev att gå ut med Blonda Kristiina, vi drog till The Slug där vi delade på fösrt en flaska rosé och jag har lärt mig drick rosé nu, jag trodde att det var äckligt eller hade fått för mig iaf! När den var slut så ja, då var det dags för en till och när den var slut så drog vi upp på dansgolvet och där träffade vi 2 killar men jag och namn går inte ihop på fyllan så jag kommer inte ihåg deras namn, Kristiina köpte rom & cola och jag köpte en snakebit. Efter ett tag fick vi för oss att vi skule ha race med det vi hade kvar och det var typ allt. För er som inte vet vad snakebit är så kan jag tala om att det är hälften öl, hälften cider och lite tranbärssyrup och jag bokstavligen hävde i mig den där drinken och vann, förstår inte varifrån orken kom till att svälja i sig hela drinken. Jaja, dom där killarna bjöd med oss till ett annat ställe, kommer inte ihåg vad det heter men dom bjöd på inträde och drinkar utan några baktankar. Dom köpte rom & cola till os där och det var halvliters glas kommer inte ihåg hur många vi drack men det blev kanske 3 st rom & cola där sen drack vi shot. Så såg den kvällens fylla ut och högklackat är inget jag är van vid så mina fötter höll på att döda mig! Satt och väntade på bussen och då kom det fram 3 svarta killar och frågade om jag ville ha en cigarett, väldigt skumma var dom och jag tackade nej men dom fortsatte att tjata på mig och sa hur söt jag var osv men jag lyssnade på musik och låtsades inte bry mig eller höra dom men dom fortsatte iaf, så jag gick bort till några killar och tjejer som väntade på samma buss och pratade lite med dom och dom var jätte trevliga och dom hade också hört dom där killarna och sa att jag skulle ackta mig för sånt. Gick på bussen, gick sedan av bussen och kände att jag inte kunde gå längre, kunde knappt stå på fötterna för att det gjorde så ont! Tog av mig skorna, kom på att jag hade svarta tjockare strumpbyxor på mig så det blev att ta av dom med för att inte förstöra dom så ja, jag gick barfota hem för jag stod inte ut med smärtan skorna orsakade mig!

På lördagen vaknade jag med världens bakfylla, värsta bakfyllan jag haft här och har inte mått så dåligt på länge! Tackade Blonda Kristiina för att hon fick ut mig, vi drog till Nando´s och åt mat, stark mat fy farao vad gott det var! Gick runt och ögonshoppade lite, gick senare till McDonald´s och köpte glass mycket behövligt! :)

Senare mot kvällen satt jag barnvakt och det var jätte skönt att bara sitta och mysa för sig själv och kolla på tv, drack massa te också... Mums!

Insåg i fredags med att då hade jag varit här i exakt 2 månader och idag har jag varit här i 9 veckor, helt sjukt! Jag trodde aldrig att jag skulle klara av nått sånt här men titta, jag är kvar! 18 dagar kvar nu sen drar man till Sverigeland och det ska bli helt ***** underbart kan jag säga!

Nu ska jag röra mig mot duschen och sen ska jag in till Wimbledon för att byta strl på min bikiniöverdel och sen ikväll skulle Maria laga nått som lät jätte gott! Potatis, fläsk och champinjonsås, UNDERBART!


Hej hej!

Lyckligast i stan

Här kan man inte bli annat än glad, lycklig, ja allt faktiskt! Det är så underbart här. Igår var tjejerna som riktiga änglar verkligen, det var någon stund som dom inte ville som jag ville men inga sura miner där! Så skönt att Emma lyssnar på mig nu. Det är inte lätt att vara själv med dom alltid. Emma vill gärna bestämma över sig själv och sätta mig på plats, som tur är så blir det tvärtom och man måste verkligen visa vem som bestämmer och det har jag tydligen lyckats med riktigt bra och det är jag stolt över!

Igår när jag kastat av Emma på dagis och Georgina i skolan så drog jag till IKEA var där strax före halv 10 och dom öppnar 10, men en liten del av det var öppet så jag gick runt där och kikade, kom sedan till restaurangen och tänkte att jag skulle köpa en kaffe men hey, det var gratis till kl 10 och jag blev överlycklig eftersom det inte finns någon kaffebryggare här utan snabbkaffe så har jag valt att dricka mer te än kaffe så man blir ju väldigt glad när det bjuds på riktigt kaffe! Vet ju vart jag kommer dra när jag har tid över :D

På måndag kommer ju Pelle också så jag hoppas att han har tid att höra av sig!! :)
Får se hur man tar sig in då, tydligen många som avstår tunnelbanor nu och tar bussar istället men dom tar ju så lång tid och jag är väl inte riktigt vän med tågen och tunnelbanorna här än kan jag säga, men det börjar ordna upp sig så varför inte ta det då!

Jo just det, vi har tydligen fått rävungar här och dom bor på gården berdvid oss. Oskygga jävlar det där! Men vi lyckas skrämma slag på varandra ibland haha! Har ju aldrig sett så mycket räv i hela mitt liv faktiskt, har nog sett runt 10 st nu och jag har varit här i snart 9 veckor! Oj, idag har jag varit här i exakt 2 månader också!

Jag har fortfarande inte varit i Notting Hill men dit ska jag när jag kommer hem från Sverige, måste spara lite pengar så man överlever resorna som väntar framöver! Men ack vad jag längtar, skulle aldrig klara av det här med att inte komma hem till Linnéas student då nästan hela släkten kommer och då får man ju träffa dom med, super kul! Längtar ihjäl mig efter alla barn med! William, Tindra, Agnes, Adrian, Cornelia, Nils och ja alla andra som fått barn eller snart ska ha! :) På tal om barn nu så vet man hur det är och man har lärt sig att man ska vänta ett bra tag innan man skaffar några :)

Idag vet jag inte vad som blir. Det skulle komma några nu på morgonen och kolla kylen för den läcker visst vatten, därför jag blir upptvingad när ingen annan är hemma :) Men det är skönt det att hinna med mer av dagarna! Nu kom dom iaf och det känns ju skönt, så det blir av någon gång med! Vad är det med karlar och bjuda ut en när dom jobbar?? Usch vad jobbiga dom är, såg inte en dag yngre ut än 35 iaf!

I helgen blir det att sitta barnvakt, ganska skönt faktiskt! Vi ska iväg idag vid lunch och fixa mitt bankkonto här borta med! Ser fram emot det så man slipper massa småkostnader när man använder svenska kortet här :)

Nu är jag färdig för idag hej hej!!

Full fart!

Idag har det gått fort som bara den, vet inte vart tiden tagit vägen.. Meeen, jag har städat hela huset idag medans jag rockat bra musik i lurarna! Det tog nästan 2 timmar och det är ju helt okej faktiskt :) Georgina har varit och ridit idag, då passade jag och Emma på att springa runt i Wimbledon Common och innan vi hämtade Georgina så var vi i massa leksaksaffärer och kollade lite! Måste ha med mig något rart till syrrans ungar ju!

Emma raringen somnade på bussen, tyckte så synd om henne för hon var så trött och kunde inte hålla ögonen öppna hur mycket hon än kämpade! Hon fick sitta och sova i mitt knä och så bar jag henna till nästa buss så hon fick några minuters sovande och efter det blev hon riktigt pigg! Vi kom hem vid 5 på eftermiddagen vilket är ganska sent men så är det, gav ungarna ett snabbt mellanmål och sen lekte dom och jag städade upp lite mer i köket sen kom Maria hem och då skulle tjejerna bada och sen har vi bara suttit i köket och snackat skit.

Imorgon ska jag åka till IKEA, helt underbart ju! Få längta hem lite mer än vanligt eller ja, där känner man sig ju nästan som hemma :)

Nu blir det tv play och sen sova för imorgon kväll tar man helg!

Hej hej!

23 dagar kvar!

Igår var det en vädigt skön dag, förutom att jag är så trött hela tiden. känns som att jag inte gör annat än sover, sover och sover. Igår tränade jag iaf, orkade verkligen inte idag men det blir nog nya tag imorgon igen och kanske en löparrunda i veckan. Igår fick jag reda på med att London är bombhotat, likaså Irland där dom bombade idag tror jag det var. Så man åker väl inte in till city bara sådär nu då iaf inte på helgerna och så åker man helst inte tunnelbana. Vi får väl hoppas att det lugnar ner sig snart!

Jag och Emma hade en riktigt rolig dag igår. Georgina var på playdate så jag och Emma hade hela eftermiddagen för oss själva. Vi gick till parken och hade picknick, rostbiffsmörgåsar med potatissallad i och det var riktigt gott! Emma sa något riktigt kul till mig så jag kunde inte sluta skratta åt henne! Hon sa; Ida, you are new.. In true life! Och det där true life var så jäkla kul och sättet som hon just sa det på var kul! Vi tog knasiga bilder och lekte överallt, vi hade alltså jätte kul.

Idag har jag varit helt slut och jag har ingen aning om varför men det är väl så det är. Kanske inte får i mig tillräckligt med vitaminer eller något, vad vet jag. Men det ska bli bättring med allt nu. Om 23 dagar sitter jag hemma i Askersund och bara myser med min familj, det ska bli underbart och jag ska le hela helgen lång. Kan inte vänta tills jag får ta Arvid på en rejäl promenad! Jag har redan börjat fudera på vad det är jag ska pcka med mig, får väl kolla SMHI första antar jag så jag inte tar med mig fel sorts kläder, vilket kunde vara korkat! :)

Men klockan börjar närma sig 9 här nu, så det blir väl att glo på nått och sen sova faktiskt.

Hej hej!

Helg, shopping och party!

I fredags blev det lite barnvakt från halv 5 till 7, det var inte så farligt sen efter det drog jag ut till The Slug med Agnes och där delade vi på en flaska vin sen drog vi till Putney till B@1, ett as roligt ställe faktiskt! Bartendrarna är super och dom är roliga med och kan bjuda på sig själva! Det var iaf ett jätte konstigt par där, dom höll på med varandra hela tiden och så fort det kom fram ett annat par som skulle beställa något så började tjejen från det konstiga paret iaf att ragga på den andra killen och den killen från det konstiga paret började ragga på den andra tjejen! Jätte konstiga iaf och dom jävlades med precis allt och alla så det var skönt när dom tillslut drog sin kos :) Påväg hem så träffade jag en kille som heter Oliver vars mamma är svensk så han började prata svenska med mig förvånad blev jag men inte chockad. Jag har börjat vänja mig vid att det är mycket svenskar här nu men det är trevligt med att höra lite svenska ibland.

Igår drog jag, Agnes och Kristiina till Putney igen för att vi skulle shoppa. Jag hittade massa fina klänningar som dock var lite för dyra vid just det tillfället. Jag vill hitta något fint som jag kan ha på mig på Linnéas student men jag får ta det en annan dag istället! Jag skulle också kolla på skor inne på Office men det slutade med att jag chockad kom ut därifrån med en killes nummer och som också jobbar där inne! Jag blev faktiskt så chockad när han började prata med mig om att vi kunde gå ut och ta en drink någon dag och sen helt plötsligt ge mig hans nummer. Han var mörkhyad med dreads och det känns inte alls som min typ av killar. Jag raderade numret efteråt för det behöver jag absolut inte ha plus att det kändes väldigt olustigt när man går inte för att kolla på skor. Berättade min historia för Maria och hon sa att hon skulle ringa huvudkontoret för att klaga, om jag ville det och det ville jag faktiskt att hon skulle göra och så blir det. För övrigt hade jag en kanon dag i Putney! Senare på kvällen gick vi ut jag, Agnes, Kristiina och Laura, vi firade att Laura klarat sin Examen och att hon fick högsta betyg med, inte dåligt! Så nu kan hon plugga på vilket Universitet hon vill här i England! Vi träffade Patrik med, svensken som är så rolig att prata med haha! Sen när dom stängde så åkte jag hem, tog bort sminket och somande riktigt skönt!

Vaknade upp vid halv 12 idag, jätte skönt och jag kan säga att jag har inte rört mig alltför mycket idag, typ till toaletten, köket och tillbaka till sängen igen! Jag har slöat med massvis av te och film! Sen har jag kollat på Stockholm - Arlanda med vilket gör mig jävligt nervös för att flyga snart! Känns som att något kommer gå fel men det är nog bara inbildning för dom har bara tagit med saker då det hänt något, onödigt är det väl att filma när det inte händer något, som en helt vanlig dag kanske?! Det bara måste gå bra, man har inte jätte bra erfarenheter utav flyg. Är det inte den ena som spyr över den andra så är det plan som ställs in och sen tar det lång tid att flyga! Men det är ju bara jag som nojar över det tyvärr. Vill att någon ska vara nervös med mig!

Jag ska iaf dra med mig alla tjejer till Hyde Park 25 Juni då det faktiskt är Midsommar och då jäklar blir det party! Sill och snaps är det som behövs, eller något godare än snaps kanske som öl eller vin! Dom börjar tidigt i Hyde Park men vi drar nog dit vid 4 då alla redan är svin fulla!

Jag har konstigt nog fått höra att jag liknar Kate Middleton en gång och så har jag fått höra att jag liknar Avril Lavigne, lite lustig känner jag för jag tror inte att många håller med dom haha!

Jag har jaft ett kort men bra snack med, mamma, pappa och Daniel! Det var super skönt faktiskt för jag skanar dom så mycket nu men det är ändå så nära. Det är 25 dagar kvar idag tills jag får krama om alla mina raringar hemma! Om exakt 25 dagar så sitter jag på tåget till Hallsberg och kan säkerligen knappt bärga mig. Vet att jag är tråkig som tjatar om det jämt men jag längtar faktiskt och jag känner mig som en mycket bättre människa nu. Jag har börjat träna nästan varje dag i veckan nu och det är kul, hoppas bara det ger reslutat snart med och så fort jag har hittat bra springskor så ska jag börja springa med. Tråkigt att det inte finns mycket skog häromkring som man kan springa i men man får springa på stan istället haha!

Det bästa med flyget iaf är att jag kan vara uppkopplad på nätet under flygningen, SUPER! Hoppas bara att det finns någon som kan joina mig under tiden :)

Nej nu ska jag snart måla naglarna och sen kanske vara lite social innan det är dags att gå upp en sväng igen! Ha det så bra alla nu!

Hej hej!

Nice dag!

Idag ska jag bara njuta av att vara ledig en stunbd för ikväll ska jag vara barnvakt men blir ledig lite senare mot kvällen så det ska bli skönt! Idag har jag iaf sovit ut eller ja, jag har vaknat ett par ggr under morgonen utav barnaskrik men det är väl sånt man får räkna med :)

Har hört talas om att jag använder på tok för mycket svordomar i min blogg så jag läste några utav mina senaste inlägg, jo mycket riktigt så fanns dom där och det känns väl inte jätte kul att läsa dom faktiskt så nu ska jag försöka sluta skicka in svordomar här och var!

Jag ska snart hoppa in i duschen sen fixa iordning något att äta och sen sätta mig ute i solen och bara njuta för halv 5 ska jag vara barnvakt tills deras pappa kommer hem och det ska faktiskt bli mysigt att få ha dom en sväng på kvällen! Ska kanske eventuellt vara barnvakt imorgon med för då ska dom ju kanske ut men det betyder också att jag sparar pengar och det känns super skönt!

Skrev förresten fel igår, igår var det exakt 4 veckor kvar tills jag kommer hem, längtar nog hem mer än vad jag tror! Men när allt känns så nära, klart man längtar hem ännu mer och något som är ett måste, mer än allt annat är att ta Arvid på sköna promenader och så har jag faktiskt tänkt att jag ska bada i gårdsjön någon av dagarna och det blir väl antagligen på lördagen då eftersom att jag kommer hem sent på torsdagkväll och sen är det Linnéas student på fredagen, men vi får se! :)

Jag saknar verkligen min pluttiplutt där hemma, han är verkligen mitt allt, jag kommer aldrig att åka ifrån han igen efter jag har gjort mitt år här!

Nu är klockan 13 här så det skulle väl passa väldigt fint med en dusch nu och sen koppla av lite mer tills det är dags att ta över ungarna! Så vi hörs! :)


Hej hej!


Nytt utseende!

Ja nått skit måste man ju göra, det andra såg ju bara för jävla tråkigt ut och jag känner mig rätt nöjd över det här nu :)

Idag har det hänt grejer. När jag väckte på Emma imorse så blev hon fly förbannad på mig, värre än vad en tonåring kan va! Hon till och med sparkade mig! Mig sparkar man inte och speciellt inte på morgonen när jag nyss gått upp! Så jag tog tag i henne och lyfte ner henne från sängen och då blev det ett jävla liv så jag sa åt henne att komma ner nu och gick före henne men hon kom ju inte ner för när jag kom upp igen så låg hon i sängen.. igen! Så jag tog tag i henne igen och lyfte ner henne till köket där hon skulle dricka sin mjölk och hon bara skrek och skrek att hon var då ingen bebis och sparkade mig ännu mer! Så satte hon sig vid bordet efter mycket om och men fast hon vägrade sitta ordentligt så jag sa till henne både en och fyra ggr och fick bara till svar: Hmm! Då började jag bli förbannad på riktigt och tog tag i stolen och flyttade den så att hon bara kunde sitta ordentligtoch så skrek hon till mig igen att hon inte är någon bebis då sa jag till henne att sluta bete sig som en och då började hon gråta och skrika ännu mer! Hennes pappa kommer ner och frågar med "söt" liten röst; Vad händer min prinsessa? Prinsessa?! Här finns då jävlar inga prinsessor denna morgon! Så frågar han henne; Är du trött? - Ja, nickar hon. - Kom och sätt dig i mitt knä. Skapligt bortskämd den där ibland och det förstörde min dag för så har hon hållt på hela dagen! Det var en befrielse att få lämna av henne på dagis idag kan jag säga! Georgina däremot har varit en ängel idag och gjort precis som jag har sagt åt henne att göra! :)

Jag är så jävla trött på tyska människor! Vad fan har dom här att göra?? Nu kan dom jävlarna inte ens säga hej! Vad fan är det för fel på dom? Ibland undrar man om man inte duger men så kommer man på att det gör man faktiskt visst för annars skulle jag väl inte ha några vänner! Åk hem med er, idioter! Idag är en arg dag, skönt att jag har tagit helg nu! För jag har hotat ungarna med att om dom inte är snälla så flyttar jag hem till Sverige igen.

Ja just, idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag kommer hem och det känns helt jävla underbart! För om exakt 3 veckor sitter jag hemma i våran kökssoffa och äter pappas kalopps med potatis och massa sås och sen ett stort jävla glas SVENSK mjölk!

Jag har kommit på att jag saknar farmor alldeles för mycket nu, tänker på henne varje dag faktiskt och det känns som igår jag träffade henne även fast det snart är 6 år sen hon gick bort!

Jag tycker inte om att åka buss här längre heller! Idag när jag och Emma satt på bussen så flög helt plötsligt dörrarna upp och bussen tvärnitade och vi bokstavligen flög fram och dom idioterna saktar ju inte ner när det kommer fartgupp heller så man flyger ju nästan 1 dm upp i luften och sen ner igen, man kan ju vara glad att man inte har problem med leder osv!

Ja ja, nu har jag avreagerat mig lite på bloggen så snart blir det att kolla på gårdagens Efterlyst. Jag ogillar också att min Voddler inte fungerar här, känns så typiskt när man vill kolla på film. Tvn här är ju alltid ockuperad av pappan i familjen så film får det bli på dagtid om man ska se något.

Hörs nog imorgon så godnatt på er!

Hej hej!

Unbefuckinglievable

Igår var det en jävulsdag! Först försova sig, halka ner för trappen för att ungarna ska åka på arslet ner och för att Engelsmän inte vet hur fan man bygger en ordentlig trapp! På eftermiddagen så är det en ungjävel på bussen som ber mig att hålla käften, ungfan!

Idag har det varit bättre, ingen försovning, halkande i trappor eller uppkäftiga ungar.. än! Emma var lite kinkig när vi inte skulle ta bussen utan gå istället, men hon ville hellre komma försent bara för att få ta bussen!

Så jag är helt slut idag plus att jag inte känner mig kry, är förkyld, ont i huvudet och ont i halsen! Så typiskt. Jag är inte vän med flygbolag heller, inte alls.

Jag hatar vissa människor, otroligt mycket! Ibland hatar jag mig själv för att jag hatar dom men oftast älskar jag mig själv för att jag kan hata dom och säga det till dom! Men så är det..

Tänk att det bara är 29 dagar kvar idag tills jag kommer hem, jag kan knappt bärga mig längre, vill att tiden ska gå fortare och fortare nu! Jag saknar pappa jätte mycket, bästa av allt är att han ska göra kalopps åt mig tills jag kommer hem med massa sås och så ska jag få chokladpudding till efterrätt och att det är pappa och Arvid som hämtar mig i Hallsberg, bättre kan det fan inte bli! Nu ska jag lägga mig ner en stund och bara koppla av en sväng!


Hej hej!

Sovmorgon?

Ja jag försov mig idag.. Skulle gått upp 6.40 men vaknade av att någon knackade på min dörr 7.13 PINSAMT! Ja så det var att springa ner och fixa allt för tjejerna och dom fick stressa i sig frukosten, stackars ungar! 7.40 var vi iaf påväg till skolan och nu har jag precis nästan kommit hem igen och jag tar mig en riktigt stor kopp kaffe nu, kan inte komma ihåg sist jag drack kaffe faktiskt men längesen var det! Igår tror jag att jag somnade 7.30 på kvällen, inte klokt och så försover man sig iaf! Ja ja, igår var det iaf exakt 1 månad kvar tills jag kommer hem och det känns ju helt underbart så idag är det alltså bara 30 dagar kvar, det är helt sjukt verkligen! Vart tar tiden vägen? Jag har ingen aning iaf! Bara att jag måste börja göra nått när jag är här, kan ju inte bara springa runt såhär så nu har jag bestämt mig för att kolla efter lite jobb äntligen! Jag ska ju följa med familjen till Maritius i oktober, det har jag bestämt mig för! Biljetten kostar 982 pund, men jag betalar halva och så betalar familjen halva biljetten hur jäkla bra är inte det då! Jag betalar 30 pund i veckan till dom så jag måste lägga undan lite fickpengar med, både till Sverige och Maritius och det klarar jag inte på 50 pund i veckan, vad ska man då leva på? Klart jag behöver ett jobb nu! Jag kom ju hit för ett jobb så måste man hitta ett till, lite komiskt är det allt! Men jag funderar på vad faktiskt, ett jobb där man kan jobba helger eller dagar när man är ledig mitt på dagen. Ja det återstår att se helt enkelt.

Igår var en jäkla skitdag! Jag sov nog bara 2 timmar under natten och sen jobba hela dagen, somnade inte förrens 4.30 på söndagsnatten iaf vilket störde mig enormt mycket! Var nog därför jag somnade så tidigt igår, idag ska vi iväg lite senare ikväll och fira Kristiina som fyller år idag! Ska bli kul men jag tänker inte komma hem sent för jag vägrar att försova mig imorogn igen!

Kan knappt vänta tills det är dags för mig att sätta mig på planet till Sverige, även fast det bara är för en helg så känns det jätte skönt att bara få göra det, ännu bättre kommer det vara att få sätta sig på tåget från Arlanda till Hallsberg! :)

Nu ska jag göra något mer vettigt utav den här dagen så vi hörs säkert imorgon!

Hej hej

Ångest

Imorgon är det exakt 1 månad kvar tills jag kommer hem en sväng, ska bli jätte skönt att få träffa alla igen, idag har jag haft ett rejält återfall av hemlängtan + att jag har gått och blivit sjuk! Gått hem 2 nätter i rad då det regnat och det kanske inte är världens bästa idé va? Men vad gör man inte när man missar sista bussen hem! I fredags natt så pratade jag med Börja & Kim och det var fantastiskt kul faktiskt och igår natt pratade jag med Börje & Andreas, Andreas är väl bara för härlig! Jag saknar alla så otroligt mycket nu men jag tror det är för att jag vet att det inte är långt kvar tills jag kommer hem en snabbis, därav mitt återfall idag kanske. Jag har legat i sängen hela dagen idag, blivit dödsförkyld och har jätte ont i halsen och det är väl för att jag gått hem i regn om nätterna! Nu kommer det inte bli mycket ränna ute eftersom jag måste spara mina pengar, till allt! Resor hit & dit, fickpengar hej och hå, ja det är så min framtid ser ut just nu :) Jag vet fortfarande inte vad jag vill plugga till när jag flyttar hem igen, kanske skulle börja med att plugga upp några ämnen innan man tar en utbildning, men jag vete tusan faktiskt så svårt det här! Nått vill man ju göra när man kommer hem, iaf flytta hemifrån!

Det har inte hänt så mycket utöver mina andra helger nu, The Slug och Berties, det är dit mina pengar har gått, det mesta av mina pengar iaf! När jag får mina skattepengar så blir det att boka resan hem för i sommar och sen spara resten för det kommer gå åt, nästa helg vet jag inte om jag ska ut faktiskt, ska nog bara ha en lugn helg med film och kaffe :) På så sätt sparar man ju också pengar! Jag måste sätta mig och skriva ett CV på engelska med så jag kan börja jobba om helgerna för jag måste ha mer pengar man klarar sig inte på 80 pund i veckan om man ska leva som jag gör. Vet bara inte vart jag skulle få tag i ett helgjobb och jag vill nog inte jobba på pubar, butiker är mer jag faktiskt! Eller Starbucks kanske skulle vara nått :)

Nu ska jag ha te så hej på er!

Ledig dag

Ja, här sitter man nyduschad och jävlig och lyssnar på min just nu favotit Lady Gaga - Judas! Den är ju så jävla bra alltså! Bloggar för tillfället bara för att Emilia sa åt mig, skulle ha gjort det i går men var för trött för att ens kunna fatta vad jag gjorde så jag slog ihop ögonen istället! Får man säga med att det inte är långt kvar tills man kommer hem en sväng, då ska jag sova så lite jag kan, det lovar jag! Man måste ju hinna med så mycket man kan och en glass i hamnen är ett stort måste! Det jag sakanr mest hemifrån måste vara maten, Svenska maten men när jag flyttar härifrån så måste jag säga att jag kommer sakna Starbucks mest antagligen, hoppas verkligen att det kommer fler till Sverige snart för det finns bara en i Arlanda tror jag!

Maskerad nästa helg, HJÄLP!!!! Vi ska klä ut oss till kändisar men vet inte vem jag ska vara, funderade på Gene Simmons igen men det är fan inte lätt och jag vill inte spraya mitt hår svart igen för då får jag aldrig ut det, vet bara hur det slutade sist och det var inte kul kan jag säga! Vet inte vad man ska vara, helst lätt. Måste bestämma mig tills imorgon då jag ska dra iväg och handla, suck!

Idag blir det iaf in till Wimbledon en sväng och kika på lite saker i köpcentret, vet inte vad men det är så fint väder så man måste ut och göra något :)

Ja, här om dagen så mötte jag några killar i Wimbledon och när jag hör dom prata, tror ni inte på fan att det är Svenskar?? Jaja, man blir ju alltid lika förvånad när man hör Svenska här för man blir lite chockad :)

Nu är det dags för att föna håret och sen äta något innan man drar! :)

Hej hej!

Maj

Inte klokt att det redan är 4 Maj nu, det var ju inte längesen det var mars eller nyår till och med! Tänk också att det bara är drygt en månad kvar tills jag hälsar på hemma! Säger det att ingen kommer vara lyckligare än vad jag kommer att vara då, tänk att få pussa sönder Arvid, han kommer aldrig att komma ur mitt grepp! :D
Fan jag borde skaffa mig ett jobb här så jag kan jobba varannan helg eller nått, då kanske jag kan följa med till Mauritius och sen flytta hem till jul! Gud vad svårt det är att bestämma sig och jag har ingen annan som kan göra det åt mig, känns som att vad jag än bestämmer så är det fel och jag kommer att få ångest! AHH! Får ta hjälp av min bästa vän musiken tror jag. Engelskan går iaf suveränt, vissa uttal som inte är korrekta bara! Som sagt, riktig beslutsångest men jag ska försöka bestämma mig tills ikväll, vill jag ha sommar eller vinter i oktober? Jag har haft över en vecka på mig faktiskt så dom förväntar sig nog svar ganska omgående. Men annars mår jag bara fint, finns inget som spökar i mitt huvud nu och hur skönt är inte det? Jag har nog precis allt man kan önska, kanske en hårklippning snart för det behövs verkligen! :)

Fick förresten höra här om dagen att jag såg ut som Kate Middleton haha vilket skämt!

Hej hej!

London är bra!

Efter min korta tid här så har jag insett så mycket, jag missar inget utan jag vinner på allt, så ser jag det! Idag nådde jag också en gräns som fick mig att göra något som jag vanligtvis inte gör, jag har sagt upp kontakten med en kompis och jag känner mig otroligt blåst, borde ha kommit på det tidigare men så är det! Jag mår mycket bättre här och jag slipper skiten som är hemma! Just nu vet jag inte vad jag känner, lättnad tror jag men vi får se hur det blir med det. Jag är iaf glad för alla andra jag har hemma som jag kan prata med och som förstår mig! Jag pratade med mamma och pappa över telefonen idag och dom gjorde mig verkligen glad igen, det är väl därför man har dom? För att dom alltid är bäst? Idag fick jag ett sms av Linnéa med där hon skrev "Blä, vad jag började sakna dig nu :/" Det gör mig också så glad, för då vet jag att jag är lite saknad ibland!

Jag lär mig så mycket här borta med och det är jag stolt över, hoppas det fortsätter så nu tills det är dags att flytta hem igen och när jag gör det så vet jag inte alls vad jag ska göra, men det är väl lång tid kvar tills dess?? :)

Just nu vill jag att den här dagen ska bli kväll så man kan få en ra start på en ny dag!

The Royal Wedding

I fredags var det kungliga bröllopet här och jag måste säga att det var väldigt fint, William och Kate är fina tillsammans! Det har varit väldigt livat här pga det, folk har pyntat hus, bilar, pubar, affärer och man kan till och med köpa kläder med deras namn på, man kan köpa masker som man sätter över ansiktet med deras ansikten, det känns inte riktigt klokt iaf men så är det!

Nästa kungliga bröllop här så är det jag och Harry som gifter oss haha :P

På tal om annat så tror jag att jag verkligen behöver det här året borta för hemma är det som vanligt, jämt! Alla är likadana och det är inte mycket som händer. Jag är så glad att jag får den här chansen och att man kan bättra på Engelskan mer. Imorgon har jag varit här i 6 veckor och det känns som jag alltid säger, sjukt! Jag förstår det bara inte men det är nog det bästa jag någonsin gör med mitt liv, imorgon är det 39 dagar kvar tills jag får krama om alla raringar igen och det kan jag säga att jag längtar till den dagen, men istället kommer jag att sakna Agnes :)

Det är fasen inte långt kvar heller tills Pelle kommer hit! Åh vad det ska bli kul att få se han, få se någon som man känner från Sverige! Det går ju inte att beskriva :D

Nu ska jag lära mig att åka tunnelbana här för jag har nämligen laddat ner en app som heter TubMap och där kan man kolla hur man ska åka och den räknar ut hur man ska åka osv, det är väl för fan bäst??!

Snart vill jag åka till Notting Hill med men det är inte så kul att åka själv, Agnes har inte sett filmen och det vill hon göra först så jag hoppas att hon gör det snart :)

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga.

Jo för fan! Jag har träffat en as rolig Svensk karl! Han är väl kanske 35 eller äldre men han är så rolig att prata med, Agnes och jag har träffat han på Berties 2 ggr nu tror jag. I fredags när vi skulle beställa så hamnade jag bredvid honom utan att märka det och så säger han; Jaså, är det dags nu igen? Jäklar vad chockad jag blev :D
Sen träffade jag några skåningar där varav den ena hade haft en tjej från Askersund för ett tag sen, är inte världen bra jävla liten då? Varför åka hit för när man ändå bara träffar Svenskar :D

Ja det var nog allt jag ville just nu! :)

Hej hej!

RSS 2.0