Skolan har börjat!

Äntligen har man återgått till det normala! Georgina har börjat skolan igen, yiehu!! Så nu får man ledigt om dagarna igen.  Borde man inte kunne förbjuda skrikande och gapande ungar på bussen, jag hatar det, värsta sorten som finns! Har haft ett par jobbiga dagar nu, men det har gått över som tur är! :) Ja som vanligt drömmer jag ju sjuka drömmar igen! Jag drömde att jag var i Sverige, jag, Linnéa och Emilia tatuerade oss, jag kommer inte ihåg vad det var för något men det var en symbol för något, sen blev jag och pappa jagade av några, har ingen aning om varför men vi gömde oss i en vit minibuss och sen kommer jag inte ihåg mer!

På fredag är det iaf det Kungliga Bröllopet som man kanske ska iväg och kolla på, då blir det att dra till Hyde Park med en picknickfilt och lite frukt kanske! Men har ingen lust att dra iväg själv + att jag hatar att åka tåg och tunnelbana själv, ja vi får helt enkelt se vad som händer!

Jag har blivit medbjuden till Mauritius 2 veckor i oktober men måste betala halva flygbiljetten själv vilket jag förstår för den ligger på 9.000 kr! Men jag vet inte hur jag ska göra än, annars kan jag åka hem 2 veckor och jaga med pappa och det är också jäkligt lockande! Jag har också blivit erbjuden förlängt ett tag efter jul, jag vet ingenting just nu, blev så överrumplad! Allt går med världens fart här och jag vet inte hur jag ska hinna med allt och det känns inte riktigt klokt! Samtidigt vet jag ju inte vad jag ska göra hemma, kanske plugga men ändå! Jag kommer börja plugga här i september tror jag, ta en 3 månaderskurs i Engelska! Funderar på om jag ska börja plugga när jag kommer hem också, har ingen aning om till vad men man får väl kolla upp lite olika för det skulle vara skönt att få en annan utbildning med eftersom jag inte vet om jag vill jobba med handel & butik osv!

Har haft ett snack med mamman i familjen om min förra familj osv, skönt var det iaf att prata om dom med henne för det får en att förstå att alla inte är likadana!

Just nu poppar jag Nightwish, dom är ju bara för jäkla bra alltså! :)

Ungarna ville leka något väldigt spännande idag efter skolan, dom ville nämligen leka massörer och det tackar man väl inte nej till?? :)

Nu ska jag njuta av min lediga kväll och bara slöa, kanske läsa lite i boken som jag måste läsa ut snart och lämna tillbaka till biblioteket :)


Hej hej!

Folk, vad fan!

Usch, nu känns de som att gått irriterad för länge! Man ska passa sig för folk, alla är inte ens vänner och det märker man efter ett tag kan jag lova! När katten är borta dansar råttorna på bordet! Just nu saknar jag Emilia fruktansvärt mycket, skulle göra vad som helst för att få ha henne här nu! Jag längtar tills jag får komma hem en sväng och träffa min familj, bara jag får träffa dom så är jag nöjd! Jag behöver inte träffa falska människor! Det gör mig bara så arg, jag vet inte vad jag ska tycka ock känna längre. För mycket har hänt det senaste halvåret nu för att det ens ska kunna åtgärdas! Folk tänker inte alls, man tänker efteråt; oj det kanske inte var så bra men ingen kommer få veta nått så varför inte igen! Man hann ju för fan knappt sätta sig på flyget innan all skit börjat, Tack för att jag har Agnes här, hon gör mitt liv här för hon är en riktig vän! När ska folk fatta att det är nog? Man kan inte hålla på sådär, jag är så jävla less nu så jag bryr mig inte om vad som händer nu! Tragiskt, tragiska människor...

Påsk & Födelsedag!

Som sagt hemlängtar tär inte på mig så mycket längre, dessutom hatar jag att jag har börjat räkna! Det är 47 dagar kvar tills jag är i lilla Askersund igen och då ska det njutas! Jag har drömt om filmjölk och grejer även fast jag inte är så förtjust i det, men suget efter mjölk börjar släppa konstigt nog.

Min födelsedag började med att det knackade på min sovrumsdörr tidigt på morgonen och vem står där om inte Emma och hon skriker  Happy Birthday Ida och ger mig en bamsekram, hur sött är inte det? Sen åt vi frukost gick iväg med Emma till dagiset och sen drog jag och Georgina till Kew Garden och det var helt otroligt där, så mycket fint och stort att man behöver en hel dag där för att hinna med och se allt! Dom hade as stora växthus på 3 våningar osv, grymt! Väl hemma så dammsuger jag och skurar golv sen är det bara att hämta Emma från dagiset och sen hem så dom fick leka en liten stund sen fick dom bada och kolla lite på tv och sen kom Jon hem och sen kom Maria hem och då gjorde dom iordning kvällsmat så tjejerna åt och sen blev det tårta jag köpt tidigare på dagen (maräng och hallontårta) och dom skickade ut mig från köket, när jag kom in igen så hade dom satt i 21 st ljus i tårtan som jag fick blåsa ut och önska mig något samtidigt! Så tårta åt vi och vin fick jag sen var det bara att gå upp och börja göra sig iordning, kvällen spenderades på Berties som vanligt och där träffade jag upp Agnes, Kristiina, Casey och 2 st av hans systrar. Vi hade Jack Daniels och Cola race, det lovar jag att aldrig mer göra om! Men när Agnes kom så hade Agnes och Kristiina fixat med nått åt mig, jag fick en stor bukett blommor, en chokladask med Belgisk choklad, ett gosedjur (kanin) och ett fint födelsedagskort! Det hade jag verkligen inte räknat med men jag blev så glad vad rara dom är! :)
Igår vaknade jag självklart lite sent men det var ingen hemma när jag vaknade så jag gjorde mig iordning lite och sen drog jag till Starbucks i Wimbledon där jag träffade upp Agnes och jag hade en choclolate creme as gott! Sen när det är dags att dra till bussen så ringer Maria till mig och frågar om jag ville grilla med dom och det ville jag ju såklart för det var första gången i år som jag åt grillat! Men när jag kommer hem så har dom köpt champagne och häller upp ett glas åt mig för dom ville fira min 21 års dag och det var en kanon dag!

Påsken har varit helt suverän! Idag har jag varit och sett Dover Castle och från tornet så kunde man faktiskt se Frankrike, är inte det fränt? Man kunde ta en färja över havet som tar ca 45 min eller så kunde man åka tåg/tunnelbana som skulle ta 15 min, jag har varit 15 min från Frankrike!

Jag har det bara underbart här borta, kan inte fatta att jag har det så bra och jämför man mot förra familjen så var förra familjen ett fängelse, det här är frihet! Hemlängtan gör inte lika ont längre, det är bara saknaden av alla som gör ont! Sen har jag inte gillat att jag ska "missa" allt som händer hemma! Men vad fan, jag missar ju inget det är ju det som är hela grejen, det är ni alla hemma som missar nått! Jag vill inte byta bort det här mot något alls! Mina tjejer här älskar jag som om dom vore mina systrar för precis lika irriterad kan man bli på dom när dom inte lyssnar osv!

Förresten så kommer det en gammal Au Pair från familjen hit på tisdag och hälsar på, hon kommer från Australien och gissa vad? Hon heter också Ida, är det inte komiskt!

London kommer att göra mig mycket gott, det vet jag! Ikväll ska jag iväg med Agnes till Berties.. Igen! Japp, det är min favvo pub och sen måste jag börja spara pengar till Juni, då händer det saker! Pelle kommer ju i maj och då jävlar blir det en dejt i London! Allt kommer gå med en jäkla fart nu! Förstår inte att det har gått 5 veckor imorgon sen jag kom hit!

Nu börjar det väl bli dags att ta en dusch och sen fixa lite! :)

Ha det så bra alla!

Hej hej!

Stress dag!

Idag har jag stressat ihjäl! Lämnade Emma på dagis och sen åkte jag och Georgina hem för att städa och det gjorde vi. Sen var det dags för Kingston och dit kom vi, jag lämnade tillbaka mitt headset på Clas Ohlson och sen skulle vi till köpcentret för att hon skulle få måla en påsklåda där påskharen ska lägga nått i och det tog sin tid kan jag säga, fick springa till bussen och väl på bussen så krånglar allt väl hemma så är det 20 min kvar tills vi ska hämta Emma från dagis och det blir att kasta iordning allt för lunchen och dra iväg till dagiset och sen köpte jag Ben&Jerry's glass åt dom men när dom väl fick glassen så var det fel på allt, dom gillade inte det och dom tyckte inte om det och jag vet inte allt och dom har bara gett fullständigt fan i vad jag har sagt idag och det stör mig fruktansvärt mycket!

Alltså inte en lika bra dag som det var igår!

Nu vill jag bara ha en dusch och sen säng!

Imorgon ska jag iaf till Q Garden med Georgina och jag hoppas det blir kul och senare mot kvällen så ska jag ut och fira min födelsedag med alla raringar på Berties och jag ska ha fantastiskt kul kan jag lova! :P

Nu orkar jag inte mer för idag så jag säger hejdå!

Sommar'n är det bästa jag vet!

Idag har det verkligen varit sommarväder här! Gud så skönt. Jag och tjejerna har badat i deras minipool haha men det var skönt och svalkande så jag har alltså tagit mitt första dopp i år, suveränt! Har till och med fått färg idag och det är också nice! Har varit lat dom senaste två dagarna med att blogga men jag har varit så fruktansvärt trött men nu börjar det ordna upp sig!

Hur tusan ska man kunna bli arg på barn som påminner så mycket om en själv när man var barn? Ibland vill jag bara gråta och ibland vill jag bara sätta mig någonstans och asgarva för ibland är det så jävla kul fast man inte vill tycka att det är kul! Som gårdagen, då visste jag inte vart jag skulle ta vägen för dom var elaka mot varandra hela tiden! Idag har jag bara velat skratta med dom och det känns underbart när det är så Ibland känns dom som jobbiga småsyskon och ibland känns dom som underbara småsyskon!

Den ena har ju påsklov nu och henne har jag varje dag måndag-torsdag vilket faktiskt blir intensivt och detta är andra veckan nu så det är bara 2 dagar kvar! Hon vill at jag ska bjuda henne på frukost på Starbucks varje dag haha! Känns onödigt att betala dyr frukost varje dag när man har det hemma :)

Nu känns det verkligen som sommar här! Vi hade 25-30 grader på baksidan idag, därför jag passade på att doppa mig lite! Varje gång det känns som att hemlängtan börjar gå över så är det alltid något som händer som gör att man får tillbaka den! I detta fallet så var det imorse när jag såg att Emilia hade gjort en statusuppdatering på FaceBook, då kom hemlängtan igen, men när jag kollar på det så är det inte alls länge kvar tills jag faktiskt kommer hem över en weekend och ingen kommer att vara gladare än jag då kan jag säga, få träffa alla igen! Vi ska kalasa sååå!!

Från mitt rumsfönster förresten så kan jag se massa flygplan hela tiden och om kvällarna när jag ska sova så hör jag hur dom brummar uppe i luften! Jag blev så glad i söndags förresten då jag pratade med William och han ville så gärna komma hit och hälsa på! Synd att det inte gick för det hade jag verkligen sett fram emot då! Men jag får se om det är nån eller några som kommer och hälsar på i maj, inte så långt kvar förresten och det är bara lite mer än en månad tills jag kommer och hälsar på! Det kommer vara det bästa! Känner mig som en barnunge när jag tänker på det för jag blir lika uppspelt som en! :)

Nu är det härlig kvällssol här, undra om man ska röra sig ut eller bara ta igen sig tills imorgon då det blir nya äventyr till Kingston med Georgina! Hon ska nämligen få måla påskägg inne i köpcentret och då ska jag passa på att lämna tillbaka mitt headset som jag inte behöver längre eftersom min mick på datan har visat att den vill fungera nu, helt otroligt! Då får jag iaf tillbaka 16£ och kan göra nått kul för, tex fira mig själv på torsdag för då fyller jag ju 21 år! Ska nog löpa en chokladtårta och sen något annat till Georgina för hon gillar inte choklad, hur kan en unge inte gilla choklad?? Det är ju det alla älskar! :)

Förresten är jag så glad att jag har Agnes här, vad tusan skulle jag göra utan henne och vad ska jag göra utan henne när hon flyttar tillbaka i juni/juli?? :(

Ska iaf till Berties på torsdag kväll och ta några drinkar med mina nya vänner här och det ska bli super skoj! :)

Men nu blir det kanske en kaffe på stan med Agnes om hon orkar, hon jobbar hela dagarna nu med! Annars blir det mjukisar på och slöa i sängen med datan och kolla Big Brother eller nått sånt! :)

Hej hej!

Bästa/värsta året!

Det här kommer nog att bli mitt bästa och värsta år! Alla som känner mig rätt vet att jag älskar att vara hemma i lilla byn eller iaf i närheten, där man känner sig hemma! Jag hatar att jag inte kan släppa hemma, att jag ortfarande vill ha kontroll över vad som händer men jag vet ju att det inte fungerar! Jag vet inte hur man ska lyckas förklara allt på ett bra sätt! Det värsta här är att jag inte har min familj och mina vänner här, det är tyngst!  Det bästa är att jag får en upplevelse, nya vänner och allt sånt! Men ibland blir hemlängtan för mycket och jag kämpar verkligen, det gör jag och jag hoppas att det ska släppa snart! Jag hoppas verkligen att mina 2 duvor kommer och hälsar på mig i Maj för det skulle vara det bästa! Att ha något så stort att se fram emot!

Inatt drömde jag att jag tog en buss till Norge och sen en buss från Norge till Askersund och jag träffade Arvid! Jag kunde känna hans päls! Mamma, pappa och Ullis var här och hälsade på med, dom hade köpt med sig filmjölk! Är inte det sjukt? Fattar inte hur man kan bli så besatt! Sen vaknade jag upp här i London iaf..

Jag ser så mycket fram emot att få komma hem en helg i Juni, det är den största höjdpunkten jag har just nu att få träffa alla! Har kommit på att jag ska bara vara hemma under den helgen och dom som vill träffa mig får komma hem till oss :)

Det jag saknar mest i matväg är Arlas mjölk och sen saknar jag självklart osten! Saltlakrits är inte så farligt saknad ändå, inte så mycket som jag trodde att det skulle vara! Mjölken här smakar skit och jag vill så gärna ha mjölk som är drickbar! Så jag måste se om det finns någon svenska matbutik här så man kan köpa mjölk, riktig mjölk! Man saknar så mycket som man faktiskt inte uppskattar när man är hemma! När jag flyttar hem till jul igen så tror jag att jag har lärt mig att uppskatta saker mer, saker som man inte tror att man gör!

Men är det så att mina 2 duvor kommer i Maj så har jag bestämt att vi ska åka London Eye! När man ser den från långt håll så kan man faktiskt inte se att den rör på sig men när man är nara så kan man se det :)

Igår var en galen kväll! Så ikväll blir det cola och film kan jag lova!

Agnes ska flytta hem i Juni och vad fan ska jag göra då?? Hon är verkligen min bästa vän här, vi fann varandra första gången vi träffades! Vi kan umgås och bara vara tysta, vi behöver inte säga nått och den där pinsamma tystnaden finns inte! Det är så skönt..

Det var nog allt jag hade på hjärtat idag!

Hej hej!

Fredag, igen

Tiden går så jäkla fort och jag kan inte fatta det, det är helt sjukt att jag varit här i 4 veckor på söndag! Har just uppräckt att jag fyller år på samma dag som Queen Elizabeth haha inte alla som gör! Igår så var det en jävulsdag kan jag säga.. Barn som inte alls ville lyssna på mig, inte förrens man blir riktigt förbannad så ska dom börja lyssna!
Visste knappt vad jag skulle göra med den yngsta.. Jag väckte dom och allt kändes super, för jag och Georgina skulle ju till London osv. När jag väckte Emma så var hon jätte glad och lycklig, då blir jag också glad och lycklig! Men sen till frukosten så bara tvärvände det för henne och hon var inte alls så snäll som hon brukar vara! När hon skulle borsta tänderna så vägrade hon hjälpa mig så jag tryckte in tandborsten i hennes mun så hon skulle få göra det själv och så började jag borsta mina tänder! hon körde bara runt den där tandborsten i munnen lite och så sa jag till henne att göra det noga och då sa hon att hon gjorde det noga.. IN MY ASS att hon gjorde! Då blev hon tokig och jag tappade tålamodet på henne så jag bar ut henne från badrummet och ställde ner henne utanför för att få borsta tänderna ifred men då börjar ungen börjar gallskrika och pappan uppifrån frågar vad det är som händer och hon bara tjuter och tjuter och säger att jag slog henne! Ibland vet man bara inte vad man ska göra och ibland rinner det över hos alla! Sen kommer dom på sig med att allt blivit fel och att dom har varit elaka och då säger dom hela tiden "Sorry Ida, Sorry!"

Jag och Georgina var iaf på Museum of London och v hade jätte kul, det är ett ställe alla måste till om dom åker till London. Helt otroliga saker! Det går inte att beskriva men det var så kul att kolla på allt :)

Idag är det iaf min första lediga dag denna vecka och eftersom Georgina har Påsklov så har jag henna hela dagarna och det är en vecka kvar, mitt huvud börjar känns helt snett och snurrigt av allt så det känns skönt att jag inte skulle ha dom idag! Nu sitter jag och lyssnar på Tinie Tempah & Eric Turner med Written In The Stars och taggar lite inför kvällen. Är helt ensam hemma i huset nu och det känns jätte skönt att få en paus i allt!

Ska också under dagen försöka kasta in bilderna från igår på FaceBook också! :)
Nu ska jag bara slöa kan jag tillägga! Ha det bra! :)

Hej hej!

Snart så!

Yep, ska vara barnvakt en lite sväng ikväll och sen är det bara hela morgondagen kvar och efter det tar jag äntligen helg! Ska på Museum of London med Georgina imorgon och jag ser verkligen fram emot det! Vi tänkte dra till Garden Museum först men det får vi ta nästa gång istället, ska bli spännande och se om man kan hitta till stället! :) Annras finns det väl folk man kan fråga, Britterna ska ju vara så hjälpsamma!

Känns som hemlängtan börjar släppa nu, har så mycket annat att tänka på, men ibland så kommer skiten och då blir det genas jätte jobbigt igen! Vet att jag är störd som räknar ner.. Men det är faktiskt 57 dagar kvar tills jag står i Hallsberg, känns som det är evigheter kvar! Fast det kommer nog gå fort för jag har varit här i snart 4 veckor och det är helt sjukt vad tiden går!

Längtar tills fredag kväll, för då blir det ut med Agnes! Nu när ungarna har lov så hinner man ju inte att ses så mycket för man jobbar hela tiden och det är skit tråkigt att inte hinna träffa henne under veckorna nu :/

Så har jag hört att jag kanske får besök utav 2 duvor i maj, hoppas verkligen! Det skulle få mig att sprängas av lycka!

Efter den här tiden i förra familjen hade jag redanbestämt mig för att åka hem, men det beror på att dom var som dom var och att jag inte fick göra nått alls! Så jag har aldrig varit ifrån alla så här länge nu, men tror att det kommer göra mig starkare! Funderar iaf på att plugga till undersköterska eller nått inom det när jag kommer hem, får se hur det blir men jag saknar mina gamlingar där hemma med!

Nåja, barnen har varit riktigt busiga idag och inte gråtit en enda gång nästan. Helt super måste jag säga :)


Nu är det snart barnvakt som gäller såhär på kvällskvisten och sen blir det en dusch och sen sova tror jag, MSN med Emilia en stund innan jag somnar såklart :)


Hej hej!

Barn!

Får man säga att andra ungar kan vara bortskämda? Den äldsta hade en playdate idag så jag skulle få lite tid för mig själv, så vi åkte dit vid 10 och jag stannade på en kopp te med mamman och den yngsta ungen gjorde precis som hon ville och gav bara fullständigt fan i att bry sig om vad mamman sa och det var inget mer med det! Hur fan kan man låta ungar hållas så? Jag skulle bli fly förbannad som mamma tror jag!

Känns att man har dom hela dagar nu, mitt huvud hänger inte alls med faktiskt! Skulle hälla i lite mjölk i mitt te och när jag skulle ställa in mjölken igen så höll jag på att ställa in den i skåpet där man har glas, ja det har varit lite mycket barn i huvudet på mig nu.

Träffade en kille förra helgen jag var ute och vi bytte nummer, kunde ju vara kul. Men så är inte själva fallet just nu utan han hör av sig hela tiden, flera ggr om dagen och vill dessutom ha en dejt i helgen. -Nej tack!

Skönt att man är ledig från barnen nu! Det jobbigaste med att jobba så här är att man hela tiden befinner sig på samma ställe, att man bor på jobbet men samtidigt i en familj.

Nu är kvällssolen framme, undrar om man skulle dra till Starbucks för en smarrig latte men vet inte om jag orkar!

Tjaa, detta var den dagen det..

Hej hej!

Påsklov i England

Ingen hit nä! Nu jobbar man heldagar i 2 veckor, känns tungt men så är det. Har haft en ganska fin dag idag med, regnade lite runt 5 tiden här på eftermiddagen men nu är det sol igen eller solnedgång :)

Det har varit en skrikande, tjutande och gråtande dag här! Har man inte fått som man vill så har man gjort något av det. Var meningen att vi skulle till en park idag för att flyga med Emmas drake men dom var så elaka mot varandra och så lipade den yngsta åt mig så jag bestämde mig för att vi INTE skulle gå till någon park för att leka och vilket liv det blev igen. Idag är ja riktgit trött i huvudet, ska bli skönt att lämna Emma på dagis imorgon och Georgina ska på playdate så jag får hela förmiddagen för mig själv, wiehu! Kanske skulle träna lite eller nått, måste köpa springskor snart med.

På torsdag ska jag och Georgina dra in till London och gå på något museum, vet inte vilket än men det visar sig :)
Köpte svart negellack i fredags också, trodde jag iaf.. Har insett att det är mörkblått! Så typiskt, men så får det va!
Ikväll blir det nog tidig säng skulle jag tro! Har inte hänt så mycket mer idag förrutom att Linnéa ringde och det var jätte kul att prata med henne, har nog inte gjort det på... länge iaf känns det som! Idag har inte heller hemlängtan varit så jobbig för jag har haft Georgina hela dagen och haft annat att tänka på :)

Nu blir det en film och sen säng tror jag!

Hej hej!

Ta vara på söndagen

Idag ska jag nog ta vara på söndagen, ut i solen, sola med Agnes tror jag! Igår blev det som vanligt Berties, får sluta upp med alla drinkar nu tror jag, bätre att lägga pengar på annat. Drömde förresten inatt att jag åkte i London Eye, så det kanske man skulle kunna göra å riktigt!

Vet ju att Pelle ska till London i maj och då ska jag träffa honom, wiiiieehooooo så lycklig jag blev! :D Verkligen något att se fram emot och efter det är det inte långt kvar tills min efterlängtade weekend till Sverige i min lilla by! Har fruktansvärd hemlängtan idag, det är hemskt och tårarna vill bara spruta ur mig! Så är det inte långt kvar tills jag fyller heller, vilket gör det jobbigare för man firar ju alltid med sin familj! Jag har ju "min" familj här men inte min riktiga!

Har också lagt märke till att man inte hörs så ofta med sina vänner hemma längre och det är också tråkigt och gör inte hemlängtan lättare heller. Men Arvid min lilla prins, honom saknar jag sjukt mycket och han är den första jag vill se när jag kliver av tåget i Hallsberg i juni!

Har bokat flygbiljetten hem nu iaf och det känns super skönt att ha det överstökat för nu är det bara tågbiljetten kvar! :)

Sen när jag känner att engelskan bara flyter på så ska jag nog söka ett litet extra jobb så jag kan jobba varannan helg kanske.

Men nu ska jag njuta av solen med Agnes i Wimbledon, så vi hörs!

Hej hej!

Helg

Japp, nu är det lördag som gäller här! :) Igår kväll hade jag super kul, som vanligt på Berties med Agnes och så var Christina med, Agnes äter antibiotika så hon fick inte dricka, Christina skulle börja jobba halv 7 så hon tog det lugnt :) Vi träffade massa folk igår igen, en kille som kunde säga "hej på dig du" på svenska och jag skrattade så jag tjöt, det var så kul! Blev bjuden på Jack Daniels och cola och sen Jägerbomber och fy vad det susade i huvudet! Nya vänner och nya nummer, jag älskar det här stället!

Ikväll blir det nog till PutneyB@1 och hoppas på en rolig kväll igen sen är det bara söndag kvar och den dagen ska tydligen bli varmare än idag så den dagen ägnas nog till att sola och bada på baksidan :)

Var och shoppade igår och fick med mig lite nya saker hem! Kikade också på en present åt Linnéa till hennes student och hoppas på att kunna köpa det om en månad, hoppas hon blir glad! :)

Hemlängtan börjar gå över lite nu, på helgerna är det inte så farligt utan det blir mer på dagarna men dagarna går så jäkla fort här! Känns som man måste börja spara undan pengar till hemresan redan haha. Det jobbigaste är när jag tänker på Arvid, många tucker att jag är dum i huvudet som känner så för att det är en hund.. Men han är mitt allt hemma och jag saknar han sjukt mycket!

Nu blir det en dusch och sen ut i sommarvädret! :)

Skit dag!

Igår tillbringade jag den mesta tiden av dagen i solen och i praken med tjejerna, dom hade jätte kul och jag med :) Så det var en kanon dag jämfört mot idag!

Vaknar och inser att jag försovit mig från att säga hejdå till Georgina för hon och Jon skulle åka iväg till hennes faster tror jag, men jag känner mig utvilad iaf vilket känns skönt, sitter vid datan och lyssnar på musik och kollar lite, går senare ner och äter frukost och inser att jag är helt själv hemma, vet inte vart Maria och Emma är. Hoppar iaf in i duschen fixar lite för jag ska åka till Kingston och shoppa lite, ringer till Linnéas telefon, då svarar Emilia, så börjar hon och pappa tjata om vad fasen jag ska göra här i London, ta bilder osv, jag gör väl inte annat känns det som! Tänkte iaf fixa Linnéas studentpresent idag och dra till Clas Ohlson för att köpa ett headset med mick till datan för den fungerar ju inte. Men nu känner jag att jag inte har någon lust med det alls, för det tjatas bara om vad jag ska göra här i London och inte! Kom hit själva och gör vad ni vill och se vad ni vill så slipper jag allt tjat! Här ringer man till dom för att man bara vill prata lite men då får man höra allt om och om igen.

Hoppas dom andra dagarna på helgen blir bra! Ikväll blir det antagligen Berties i Wimbledon med Agnes!

Tisdagen

Idag har jag varit på Georginas skolpjäs, handlade om Egypten. Dom var så duktiga, sjöng dansade och berättade hur det var för flera 1000 år sedan!

Efter det åkte vi med bussen hem och målade påskägg och teckningar, riktigt kladdigt med alla dessa färger :)
Barnen är så mysiga, får säkert 100 kramar om dagen och så säger dom hur mycket dom älskar mig hela tiden och vi är tydligen best friends forever! :)

Min hemlängtan är inte rolig! Alla dagar flyger förbi här, kan inte förstå det. Men likt förbaskat så har jag världens hemlängtan! Tror april och början på maj kommer bli jobbigt, sen tror jag att jag vänjer mig vid allt det här!
Kommer hem 9 juni på natten och sen drar jag den 12 på kvällen igen, kommer kännas tråkigt men så är det, kommer ju tillbaka till denna underbara stad ett tag till och när det är som värst så kan jag faktiskt åka till IKEA och kolla på alla svenska saker dom har och kanske äta köttbullar ibland! :)

Älskar att Bella hjälpt mig med att skaffa Viber och WhatsApp, synd att alla inte kan ha det :/

Sen ska vi inte tala om osthyvlar, vet inte hur viktigt ni tycker det är men jag tycker det är viktigt iaf när man måste skära osten med kniv så det nästan blir cm tjocka skivor. Det är inte nice! Men jag såg ju idag att dom hade en och det var nog dagens bästa händelse! Eftersom jag har slutat nu så ska jag nog börja röra mig mot IKEA!

Kom att tänka på hur jobbigt det är att försöka förklara tekniska saker över telefon och hur dyrt det blir. Skulle hjälpa mamma och pappa igår kväll och fixa skype, efter mycket om och men lyckades vi men sen när dom skulle ada mig så hette dom h.ingvarsson och kom från Norge och det kändes inte rätt! Så upptäckte jag att min mick tydligen är trasig, lagom kul så nu i veckan måste jag åka till Kingston för att dra till Clas Ohlson för att köpa ett headset som har mick.

Det här med blogg är nog inte riktigt min sak, vet inte alls hur fasen man ska göra för att fixa till den, men det kommer nog det också vad det lider! :)

Ha det bra!

London

Som alla nu vet, tror jag så har jag bott i London lite mer än 2 veckor! Ibland är det as kul, ibland är det sjukt ensamt och speciellt när man inte har så mycket att göra om dagarna. Är ledig från 8.30-13.30 och sen slutar jag vid 18-18.30. Igår hade jag riktig hemlängtan, skit jobbigt!

I helgen har jag varit på Heaven, riktigt kul hade jag det! :)
Nu ska jag snart hämta Emma så det blir fart på den här dagen.

Saknar alla hemma sjukt mycket iaf!

RSS 2.0