Känsla

Det här är en sån dag då jag känner att jag inte vet vad jag känner, alls. Nu har jag jobbat 9 dagar i sträck och är ledig imorgon. Sen jobbar jag 3 dagar och har semester i 8 dagar efter det. Det enda stället jag har åkt "bort" till i sommar är Tiveden. Nä, jag känner inte för något nu. Vill bara gå under en stund, vara mig själv, för mig själv. Ingenting i omvärldenskulle existera. Bara jag just för en stund, kanske bara en dag eller två. Jag känner mig helt matt. Vill inte göra någonting nu. Bara vara för mig själv, tänk att bara få skrika ut allt man känner. Men vem fan skulle göra det? Skulle det vara skönt ens? Jag älskar att jag har mina Askersunds tjejer omkring mig närsom! Ni är bäst! Känner nog inte för att skriva mer nu. Vill bara vara för mig själv och isolera mig från omvärlden!

Hejdå.

Oja!

Nu är klockan 03.19 på natta. Har inte lust att skriva mycket idag, det har hänt crazy stuff tonihgt! Har haft så skoj (:

Nu har jag 2 dagar kvar att jobba, sen har jag en dag ledigt! Yeah! Att jag ska sova den dagen då :D Imorgon blir det att köpa bärs eller liknande inför  torsdag kväll då jag, Sandra & Malin ska ha Sienfeldt maraton att det ska bli  jävligt kul! Vi 3 som älskar det, vi kommer ju att skratta ihjäl oss på 187 avsnitt!

Jag jobbar som sagt på donken på onsdag, torsdag blir det seven, ledig fredag. Jobbar lördag & söndag på donken, sen jobbar jag måndag på seven, sen är jag ledig i ÅTTA! dagar :D Så jävla gött, så det finns inte!

Nu är klockan 03.25 så godnatt på er! (;

Hey hej!


Musik!

Vad vore jag utan musik?

Musiken är den som beskriver mig bäst, enligt mig själv. Jag älskar rock! Det måste vara det bästa som finns, det bästa som dykt upp ..   .. bara sådär!

Musiken hjälper mig genom allt, tiden går så fort när man lyssnar på den. Om man ska gå någonstans, om man ska åka någonstans, om man jobbar, precis vad som helst. Allt går så fort pga musiken.

Hmm, undra varför jag valde musik som ämne idag? Kanske för att det får mig att må så bra, om så bara för stunden. Att bara få tänka på musiken under spelets gång. Så fort den slutar börjar jag tänka, tänker så jäkla mycket. Jag vill inte göra det, men det går inte att sluta bara sådär. Allt dyker upp i huvudet, och då menar jag precis ALLT!

Pappa var hos doktorn idag, att det aldrig kan få vara bra. Han kommer hem med ena saken efter den andra & aldrig finns det något bra i det, aldrig! Jag blir så förbannad. Det är jobbigt. Man vet aldrig vad som händer, vad som kommer nästa gång han kommer hem. Men det värsta av allt är att han håller det mesta för sig själv, man får aldrig veta just allt. Utan det jobbigaste håller han för sig själv för han tycker att han lastar på oss för mycket saker. Men han tänker aldrig på att han själv bär på för mycket last.

Han får inte ens gå ut själv, gör han det ändå? Självklart, för han är så envis. Försöker hjälpa han på alla sätt, men ibland blir det bara för jobbigt. Att ens försöka, att ens göra det. För man mår så dåligt när man ser att han mår skit.

Jag ställer alltid upp på pappa, för han är verkligen världens bästa. Han har alltid varit min förebild + att vi älskar att göra samma saker. Jag skulle gå genom eld för han.

För presonligt? Ja, det börjar bli det. Speciellt för dom som inte känner mig väl.

Men jag är så glad att jag har mina tjejer här i Askersund, dom bästa absolut!

Hey hej!

Segast!

Det här blir nog ett kort inlägg. Är helt slut om dagarna nu, inte konstigt när man inte sover som man ska och sen jobbar. Imorgon, måndag så är det bara 4 dagar kvar sen har jag en dag ledigt & den ska jag ta väl vara på!

Har ju som sagt klippt mig också, känns som att jag har klippt av mig mer än halva håret. Fast det stämmer väl egentligen inte, klippte nog av en decimeter iaf.

Ikväll har jag & Malin vart hos Sara och ätit tacos, det var faktiskt inte så gott som jag trodde att det skulle bli.
Behöver börja gå ut och gå igen, blir väl här någon dag i veckan.

På torsdag blir det att ha Seinfeld maraton hos Sandra med Malin, vet inte om det är några mer som ska se, men alltså 180 avsnitt & 9 säsonger. Det blir grejer med lite bärs till det, kommer bli den roligaste kvällen på länge tror jag!

Jobbade på McDonalds idag. Det kom fram en liten kille på kanske 3 eller 4 år och röck mig i byxorna och frågade om han kunde få en curry sås, så jäkla söt. Blond & jätte blå ögon hade han (:

Imorgon blir det Seven, suck. Ser verkligen fram emot fredag, sen jobbar jag lördag på McDonalds, ledig söndag. Måndag igen då jag jobbar på seven sen är jag lång ledig i 9 dagar, att det ska bli skönt!

Nu ska jag gå och lägga mig, blev inte mycket sova inatt pga att en person låg och snarkade hela natten. Trodde jag skulle bli tokig!

Godnatt!

Hey hej!


Ensamhet.

Nu sitter jag på jobbet, helt ensam. Öppnade för en halvtimme sen. Endast Röda Korset som har vart här och hämtat nycklar. Vilken tur att jag lånade med mig datan till jobbet, annars hade det känts som om jag redan suttit här i 8 timmar fast det egentligen bara gått en halvtimme.

Vill ringa och väcka alla jag känner för att det känns så ensamt att sitta här själv.
Känslan av att känna att man inte orkar med nått, speciellt inte att sitta här och ruttna!

Den enda musiken man hör är lugna låtar & jag blir helt tokig när jag hör dom. Jag vill ha ROCK!
Typ; Aim for the sunrise, System of a down, Dead by april, Mustasch, AC/DC, In flames, The killers, Rise against, Him, Hinder, Nickleback, Sunrise avenue, The offsprings, The poodles, The rasmus,Green day, Hammerfall, Union square, Volbeat, Takida & massa sånt. Inte Tomas Ledin & sånna schlagerlåtar..

Nu kom grannen in med en kakburk, risifrutti & nån yoghurt. Nån som tycker att man ska äta eller?
Usch nej! Nu är klockan 10.43 och inte en enda kund har varit inne, jag blir galen!

Imorgon ska jag iaf hämta mina byxor jag beställt, hoppas det blir bra, hatar att beställa byxor över nätet. Men i Askersund hittar man väl knappast några. Man har inte tid att åka till Örebro direkt, ingen lust heller för den delen.

Vad jobbigt det är att man hela tiden kommer på nytt att skriva om, kan aldrig hålla sig till "ämnet"!

Äntligen ringde Ullis till mig, skönt att nån mer än jag är vaken. Fast jag skulle kunna göra mycket för att bara få gå hem och sova resten utav dagen!

Det är så lustigt att man inte orkar med nått, jobbigt är det också. Ska vila ut mig tills imorgon då det blir party i Askerstad!

Den 5/8 mellan 11-13 får ni komma och kika på torget (; Det blir nog grejer ska ni se!

Kommer sakna min Sandra raring i helgen! Nästa helg åker Sandra, Andreas & Emilia till Göteborg.

Nu var det 2 kunder här inne, dom köpte en veke till en oljelampa (: Det ska ju alltid vara nått & bra service hade jag tydligen med, det låter ju kanon, kan det bli bättre? Ja det kan det! Det kan ju bli fullt med folk här inne som köper upp hela butiken så kan jag gå hem och sova sen, det hade vart det bästa!

Nu har jag jobbat på designrummet i 2 dagar, imorgon blir det 7 Eleven 14-19, Lördag & söndag blir det donken, på måndag & tisdag 7 Eleven 14-19, onsdag donken & torsdag 7 Eleven. Ledig fredag, dubbelbokad på lördag 7 Eleven 11-19, donken 12-16 fy ja.. Ledig söndag. Måndag 7 Eleven 14-19 sen är det 9 dagars ledigt och bröllop! Får väl se hur det går med själva tärnegrejen, ska hålla tal och hela den skiten, vet inte alls vad man ska säga men det får väl ta och lösa sig tycker jag (;

 Torsdag donken, ledig fredag, donken på lördag sen är jag ledig ett tag!

Har varit väldigt dålig med att blogga pga visa saker, har helt enkelt inte haft tid. Men det kommer väl i perioder det med (:

Nu är klockan 11.15 jag har alltså suttit och bloggat i 45 minuter nu helt sjukt (: Under en tiden har det varit 5 personer här inne, grannen, en schenker snubbe, en annan gubbe & ett par som köpte en veke (:

Vad hade jag gjort under den här tiden om jag inte haft med mig datan?

Igår var jag Malin, Emilia, Sara & Lillan på En trappa upp och sjöng Sing Star, det var skit skoj faktiskt även fast Malin vann flest gånger men några gånger vann jag över henne (:

Nu har jag suttit och bloggat i över en timme, vet inte riktigt om jag orkar mer. Kan ju annars sitta och blogg 6 timmar till så går ju tiden fortare. Men det blir jobbigt, vet inte vad jag ska skriva om då. Kan ju finnas risk för att det blir enformigt..

Jag vill köpa massa Gerbera keramik! Det är så himla fint! jag älskar det! Med hallon färg, det måste vara det finaste som finns :D

Efter skolan blir det iaf att läsa till inrednings arkitekt, bland de bästa valen jag någonsin kommer göra tror ja!

Klockan är 12.30! Jag har bloggat i 2 timmar nu! Grattis till er som orkat läsa er genom detta!

Bloggar kanske senare ikväll eller imorgon på morgonen innan jag far till jobbet (:

Hey hej!


Ja, denna helg!

Tyckte att allt började ganska bra, men bara började bra. Inte fan slutade den bra för det.
Hade kalaskul i Östansjö i torsdags då vi var donken där! Riktigt party, skit kul verkligen. Allt kändes super duper!

Vid 12 tiden på kvällen skulle vi åka hem, var hemma typ halv 1 på natta. släppte av Sandra hos henne. Sen åkte vi vidare till Ica Jouren, hos Steffo. Malin & Stoffe var där med. Så jag och Emilia traskade upp. När vi vart där ett tag fick jag mig ett litet lustigt samtal där någon sa att jag skulle hålla mig borta från Stoffe för att han sett hur Stoffe kollar på mig, ehm ja. Det tål ju att diskuteras nämligen!

Hade verkligen jätte trevligt under den stunden. Sen går jag iväg till Matte, han ville att jag skulle ta med mig Malin till Johan. Hon följde inte med så jag gick dit själv, efter ett tag ringer Malin och säger att hon kommer upp iaf, det gjorde hon. Blev bra full den kvällen iaf. Det var lite folk där, vi satt och pratade. Sen deckade jag tydligen, minns inte riktigt. Men säg när man gör det. Låg iaf i sängen hela dagen, vaknade vid halv 6 på kvällen, reste mig inte ur sängen en enda gång förutom när jag skulle hem vid halv 2 på natten tror jag att det var. Lite skumt måste jag säga, inte trodde jag att det var sista gången vi sågs. Men skenet bedrar verkligen ganska bra!!

Höreds lite på lördagen, ganska kort tror jag nog att jag måste säga. Träffade lite folk, sen följde jag Sandra hem. Vi satt och pratade ett bra tag, sen fick jag en bamsekram utav henne & gick hem. Pratade med henne dagen efter, då hade hon mött en karl med nån tjej. Han hade bara blängt på henne och sen pekat finger. Inge bättre den karl alltså med andra ord.

Jag är så jäkla arg faktiskt, känner mig så jäkla lurad! Hur fan kunde jag låta mig själv att bli så jävla lurad?!
Läste det där smset om att någon haft med sig någon tjej hem. Eller ja, läste det ikväll.

Så du ska veta att du är fan inte bättre än någon annan!

Skylla på fyllan, ja. Det ska ju tydligen funka har jag hört, eller inte? Visst att man inte kommer ihåg så mycket, men en vän kommer man ihåg & man borde minnas om man tatt med sig nån hem under kvällen!

Sen igår, måndag. Fick jag lustiga sms. Inte fan är det svårt att lyfta på luren för att säga som det är?
Men sms, det ska ju tydligen vara lättare! Efter i lördags får jag sms på måndag, det är ju jävligt dålig stil!

"Det är inte likt mig" hur fan ska jag veta det eller inte?!

Känner mig så ledsen, lurad & sårad.

Hur svårt ska det vara att bara säga något från början? Det räcker med att röra på läpparna och säga hur fan man vill ha det & vill man inte ha något så säg det för fan!

Inte ett bra tag senare. Ett förlåt på sms, fy fan!

Karljävlar & pissbögar är väl vad denna jävla stad består av?!

Känns som att allt faller samman..

Det enda bra i denna stad är Emilia, Sandra, Malin & Sara! det är mina GIRLS!

Jag orkar faktiskt inte lägga ner mer energi på att blogga mer när klockan snart är halv 4 på natten!
Men på fredag då blir det party med Sara och jävlar vad kalas det ska bli!

Men just nu känner jag inte för nått, eller kanske borsta tänderna och lägga sig.

Klippte iaf av mig en bit av håret, kände för en förändring av mig & det blev det. Varför vara samma "gamla vanliga"?

Nu jäklar blir det sängen för min del!


Tänker & funderar.

Vet inte vad jag ska tycka eller tänka riktigt, men med min tur så var väl det här egentligen väntat. Inget ovanligt när det gäller mig. Vet inte vad jag gör eller om jag gör nått fel. Eller om jag bara är?

Men det är väl så att allt har en mening med nått, vet bara inte vad allt har med meningar att göra.

Nä, jag vet inte alls! Önskar att jag kunde följa med Emilia & Sandra till Gbg och skita i den här jävla böghålan!

Tisdag, sista lediga dagen på länge, jobbar 9 dagar i rad, sen ledig en och sen jobbar jag igen, jävla piss!
Allt är sånt jävla piss, hela tiden! Jag blir så jäkla arg!

Sms hit och sms dit. Vad fan!

Tänker tacka mina girls som finns för mig, ni är bäst, and you konow it!<3
Donken brudarna, ni är så jäkla bra! Älskar er..

Blir bara så... ledsen& besviken :(

Hejdå..



Jävla skit!.......

Näe, jag vet inte vad jag ska säga här riktigt..

SIda hit och sida dit! Vem fan tänker på att ha en egen sida? Eller någon annans?

Jag vet att jag har inte gjort något för att sitta i den här skiten! Det är så jävla typiskt!

Jag orkar inte bry mig, men det gör jag tydligen iaf.

Jag vet inte vad jag tycker och tänker.

Men man kan för fan höra av sig och inte springa runt där som en annan jävla, jag vet inte vad!

Nu vill jag inte mer!

Tisdag idag då..

Har jobbat från 10-18 idag. Försov mig, vaknade 09.18. Sprang upp och fixa lite sen iväg, var framme typ 09.45, inte dåligt gjor för min del med andra ord. Alla klagar på att jag är så seg, jag vet inte. Det kan nog stämma.

Har varit så irriterad på alla snorungar idag. (Har jag varit för övrigt idag ändå, ingen aning om varför) 
Men har ju haft ett helt dagis på jobbet. Fast än man inte jobbar på ett!
Dom har gått in och ut så det har pipit i den där jäkla klockan som sitter precis innanför dörrkarmen bakom mig, har nästan blivit döv. Sen när det inte har varit några kunder så har jag sprungit runt i butiken, lyssnat på musik och slöat. Sandra kom iaf förbi en sväng vid 11 och tog en kopp kaffe och åt lite kakor, som jag nog har 150 st kvar.

 Sen gick hon till sin farmor för att äta, sen gick Emilia & Sandra till Viktor. Tänk att det är ett halvår sen allt detta hände.
Dom var där iaf och lämnade blommor. Sen kom dom förbi en sväng igen. Vi pratade Donken, ehm ja.
Sen gick dom, Emilia skulle hem och äta sen skulle hon iväg till jobbet.

Linnéa & Anders kom in en sväng och hälsade på. Blev så förvånad när jag såg Anders komma in, såg ju inte Linnéa först :)

Tjaa, det var ju ett tag sen nu igen jag skrev lite här. Men det får nog räcka för den här gågnen.

Hey hej!


Helgen!

Tänka sig att jag har haft en helt nykter helg nu! (;

I fredags var jag nere på stan med Emilia, Sandra, Andreas & Matte. Satt på Lilla Caféet och drack kaffe och sånt. Sen vidare till Nordiska där det regnade inne :) Jag och Emilia skulle gå hem då det började regna som fan! Såg utsom två blöta katter när vi kom hem och jag var helt svart under ögonen utav all mascara :P
Var på bio med Sandra, Andreas, Matte & Börje. Vi kollade på Transformers 2, synd att jag inte har sett ettan bara (; Det var trevligt, filmen hade sina roliga stunder med. Brukar inte tycka om såna filmer, men den här var ju kanon (:
Sen blev det vidare till Malin en sväng, hon och några satt där uppe och drack. Sandra och Frida kom upp sen också (:
Efter det gick jag vidare till Matte, vi kollade på Good Luck Chuck och den är ju riktigt rolig faktiskt.

I Lördags var jag hos Terese en sväng och hälsade på en sväng, drack kaffe. Sen hem för att byta om, skulle ju iväg och jobba. Det var ganska skönt att jobba faktiskt. Började 16.00 och skulle sluta 20.00. Men jag fick jobba över i 1h & 40 min (: Guld! Eftersom jag skulle sitta kvar där och vänta tills kl blev 01.00 (:
Jag fick lära mig lite kök och jävlar vad kul det var :D Gjorde massa cheese & hb.
Hoppas att jag får den där köksutbildningen nu när Jennie säger att jag ska ha det (:
Sandra ringde också ett par gånger till restaurangen och hon var lite dragen hon (:
Så jag, Emilia & pappa åkte till örebro och plockade upp henne. Var hemma vid hal tre ungefär, kollade lite på nån film som gick på tv. Sen gick jag och la mig, var så fruktansvärt trött. Imorse kom Emilia straxt efter 12 och väckte på mig, suck. Men det var väl lika bra att gå upp då, förstod ingenting av vad hon sa först :s
Efter ett tag så gick vi till Sandra, David var där och dom kollade på Sällskapsresan. Dom filmerna är ju ganska roliga hehe (:
Snart blir det att diska också..

Oj nej nu orkar jag nog inte blogga så mycket mer. Men det kommer väl mer här så snart jag orkar skriva mer (:

Hey hej!


RSS 2.0