Beyonce och skolan.

Beyonce räddar min dag i skolan med liten RADIO :) Ska snart börja med Information & Layout B. Inte mycket kvar med det nu, känner mig nästan lite stolt. Fast jag borde ha gjort det för länge sen. Men är på bra gång nu, äntligen :) Har några sidor och 2 prov kvar sen är jag klar med kursen :) Jag ska göra lite uppgifter hemma sen med Företagsekonomi A om jag orkar efter jobbet. Där har jag ett prov kvar. Börjar faktiskt känna mig väldigt duktig i skolan nu, det känns kanon. Bara jag kommer hit är det inga problem med att komma igång, gjorde nog 6 st uppgifter i företagsekonomi på bara en halvtimme med Nashmil. Ni är så bra känner jag. Ni är dom jag "hänger" med i skolan, eller vad man ska säga :P Alla våra fotodagar är så skoj :) Kommer ni ihåg när jag precis hade börjat i klassen, då började vi redan med det där fotandet, hehe :) Nu känner jag mig väldigt taggad till att plugga och poppa BEYONCE - RADIO :)

Kanske hörs senare, kramkram<3

Vet inte...

Jaha, då har jag hamnat här igen, vill skriva massor, men vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Har kollat på 3 avsnitt Svensson Svensson. (Ovanligt gjort av mig, eller inte). Det säger väl ganska så mycket om mig, vilken slags människa jag är. Ganska taskig och torr humor enligt de flesta men ändå väldigt lättroad. Gustav och Max är så roliga, det är j Lina, Lena och Sara med men ingen slår Gustav och Max. Klockan slog just om till 11.53, det betyder att mamma är hemma om minst en kvart och ska kolla sin sjukt dåliga serie på trean, "Våra bästa år" som börjar 12.50 och slutar 13.40. Man får väl tacka gudarna när det är slut sen. Blä, värsta serien som finns. Tacka vet jag "Våra värsta år" det har iaf humor, hehe. Tänkte att jag skulle gå och hämta posten, det blev väldig jobbigt för då måste jag flytta på datorn, ta av mig täcket, klä på mig lite mer kläder. Tror dock inte grannarna skulle uppskatta att jag går ut i bara t-shirt och trosor. Skulleju själv bli väldigt chockad/förvånad om nån av mina grannar kom ut i t-shirt och trosor för att hämta sin post. Ligger just nu och funderar, när jag får min lön ska jag nog göra en tatuering, på vänstra skuldran. Det ska stå: Live for today, med en fin skrivstil. Det betyder mycket för mig, att man aldrig ska ångra något, vad som än händer finns man alltid tillhands och andra finns tillhands. Lev för idag, kommer alltid att stå för dom jag älskar. Kanske lite konstigt uttryck, men så betyder det för mig iaf. Ta hand om alla nära och kära, visa att man är där för man vet aldrig när det händer något!

Viktor, din pappa ringde hem till oss vid kvart över nio. Jag blev så förvånad. Svarade och då var det en röst som lät bekant, den sa: Hej Ida, det är Göran Arnersten, Viktors pappa, har du Emilia där? Ja, vänta lite sa jag, Emilia hade konstigt nog känt på sig att han skulle ringa. När dom lagt på så sa Emilia att hans familj också ville ha en så fin minnesbok utav dig! Emilia hade med sig den till dina föräldrar i söndags och visade vad hon hade fått. Hon kollar i den dagligen, så det måste nog hjälpa henne väldigt mycket, även fast det är så svårt.

Jag älskar alla mina nära & kära, även fast vi inte tycker lika oftast och kan bli väldigt arga på varandra. Ni finns alltid för mig och jag vill inte vara en sämre människa, jag finns alltid till hands, för er!
<3

Tänk, tänk, tänk!

Nu tänker jag såhär igen. Jag orkar inte nu, men tankarna sitter där i huvudet, JÄMT!
Men du kanske står där brevid, när man tänker på dig menar jag. Inga fel att tänka på dig för du var en sån hjärtlig människa, men jag vill inte tänka dom här hemska tankarna som vad skulle jag ha kunnat gjort för att det inte skulle hända? Vad skulle nån kunna göra för att det inte skulle ha hänt? Tänk om bilen inte gick igång första gången? Tänk om det skulle varit mycket kö när du skulle svänga ut från marieberg? Tänk om, tänk om, tänk om hela tiden! Man kommer aldrig ifrån TÄNK OM :(

Du skulle ha blivit en STOR musiker Viktor om du fick fortsätta att leva, vet du det? Det vet jag!

Vet du vilken låt som har hamnat i mitt huvud? Den sitter DÄR precis som alla tankar, Imagine av John Lennon, den är så fin. Jag översatte den till svenska, eller jag tog lite hjälp av google, översättning. Det blev såhär:

Föreställ dig det finns ingen himmel
Det är lätt om du försöker
Ingen jävel under oss
Framför oss bara himlen
Tänk alla människor
Leva för idag


Tänk det inte finns några länder,
Det är inte svårt att göra
Ingenting att döda eller dö för
Och ingen religion alltför
Tänk alla människor
Leva livet i fred


Du kan säga jag är en drömmare
Men jag är inte den enda
Jag hoppas en dag kommer du att ansluta dig till oss
Och världen kommer bli som en


Tänk inga ägodelar
Jag undrar om du kan
Inget behov av girighet eller hunger
Ett brödraskap av människan
Tänk alla människor
Dela hela världen


Du kan säga att jag är en drömmare
Men jag är inte den enda
Jag hoppas att en dag kommer du att ansluta dig till oss
Och världen kommer att leva som en


Visst är den fin!


Sjukling dag idag :(

Mja, vaknade idag av att jag försovit mig + att jag var sjuk. Känner mig febrig och hostar, typiskt när skolan börjar igen :s jaja jag vaknade vid 10 gick upp och kollade om Linnéa åkt till skolan och det hade hon, trodde jag..... När jag kom til vardagsrummet, vem tror ni jag hittade där i soffan om inte Linnéa under ett täcke :) Då gick jag och hämtade mitt täcke och la mig i andra soffan så kollade vi på tv, pappa och Arvid kom upp och Arvid la sig brevid Linnéa och sen la han sig hos mig :) så somnade vi vaknade vid 2, då satt Linnéa och Jessica i köket och pratade. Då passade jag på att gå upp och prata med dom, tog lite yoghurt och ett knäckebröd. Gick tillbaka till tvn, kollade på Svensson Svensson. duschade och kollar nu på Svensson Svensson.

Vill följa med till donken sen och köpa en kaffe när vi ändå hämtar Emilia, om jag inte är upptagen med nått :)
Får se om det blir skolan imorgon, men det blir det nog inte. Känner mig inte så pigg :(

Upp och ner.....

Allt är upp och ner, jämt. Varför? Jag drömmer ibland, ibland kommer jag inte ihåg vad jag har drömt om, sjukt :s Ibland drömmer jag om dig Viktor, vet inte varför, man kan liksom inte välja vad man ska drömma om. Jag drömde senast om dig för några dar sen, du stod och höll på med något, kommer inte riktigt ihåg vad du gjorde, men jag vet att jag såg dig. Jag såg hela långa du :) jag såg ditt fina hår, men jag såg inte ditt fina leende. Du stod med ryggen emot mig. Men det räcker för att man ska veta att du faktiskt lever kvar i allt! Puh, jag satt igår och läste alla gästboks inlägg på din Minnes sida. Tårarna började bara rulla ner för kinden, kan inte hjälpa det. Det bara blir så, jag vet hur mycket du betydde för Emilia! Har du sett hennes fina bok? Ulrika, våran storasyster har skickat in bilder på dig till nån sida där man kan göra minnesböcker. Den blev jätte fin, låtar i den också, bed of roses och två till, kommer inte ihåg vilka det var, men dom är fina :) massa fina bilder på dig och jag tror att det hjälper henne väldigt mycket. Du är så saknad Viktor och kommer alltid att vara det! Sitter just nu och lyssnar på Imagine av John Lennon,  den är så fin. Vet inte mer vad jag ska skriva, jag ska gå och göra min citronfromage nu så det är gjort, sen ska jag kolla på lite Svensson Svensson. Du fattas oss alla...:(

Vad hade man räknat med?

Jaha, inatt blev man sjuk då, säkert den där vinter kräk sjukan. Fan också, upp till toaletten 2 ggr inatt. Skitsamma. Nu har pappa blivit dålig igen. Hans blodtryck är väl högt, antar jag. Han går ju redan på så mycket piller ändå. Han behöver inte mer. Först vårdcentralen i Askersund. Dom skickade iväg han till Örebro, vet inte hur länge han får stanna där, vet inte ens om han får komma hem idag. Jag får ta hand om Arvid, inte för att det stör mig något alls. Men jag måste kunna koncentrera mig på praktiken, skolan, jobba, plugga. Hur ska jag kunna göra det när han åker in, man blir så orolig. Man kan inte tänka på något annat. Han har fått "förhöjt bakterievärde". Jag vet att du försöker leva precis som en vanlig frisk människa gör. Jag kan förstå att det är väldigt jobbigt för dig att inse att du inte kan göra så nu tillslut, det dröjer ju inte länge till förrens du får göra en höftledsoperation, det är en av de svåraste operationerna man kan göra, du har redan gjort 2 st. Så säkert efter sommaren eller till slutet av det här året kommer du få göra om det igen. Dom kan göra flera proteser, men höftbenet klarar inte av det tillslut, det blir mört och sen klarar inte benet av fler operationer eller proteser så då finns det bara en sak kvar, det blir rullstolen. Jag ser inte fram emot att köra runt min pappa i en rullstol för det finns så mycket saker som du vill göra och det går ju inte om man sitter i rullstol. Då måste jag ju ta hand om Arvid jämt, du som älskar att fara ut med båten, hälpa alla andra, ut i naturen , jaga, fiska. Du vill göra så mycket som faktiskt inte går eller som du faktiskt inte kan och jag blir så ledsen av att se det på dig. Du är en sån pappa, som inte kan visa känslor, inte såga vad du känner, knappt kramas. Dom gånger man får en ordentlig kram av dig så njuter man länge av den. Hörde just av mig till Linnéa, hon blir också orolig. Hon kan heller inte koncentrera sig som man ska utan hon ville komma hem så fort hon kunde. Åh, allt du velat göra, jobba som en vanlig människa och det du känner dig mest ledsen för pappa, är att du inte har kunnat göra saker med oss som andras pappor har kunnat gjort, men vet du? Allt du har gjort för oss, skulle inte nån pappa kunna ersätta. För du har gjort så fina saker med oss. Du har tagit med oss ut i skogen, gjort visselpipor åt oss utav grenar från träden, du har lärt mig fiska, så som du gjorde när du var liten. Då fiskade ni med bara lina, inget spö. Du har lärt mig meta, pimpla, fiska med nät. Du har lärt mig dyka, du har lärt mig simma, du har precis börjat lära mig hur man jagar och det tycker jag är jätte intressant, du har också börjat få mig intresserad utav politik. Du har lärt mig och oss så mycket och jag älskar dig pappa för det! Tack för att du finns för oss.

Fin familj.

Ikväll följde jag med Emilia till Isabel för att limma Viktors elefant. Efter det så följde jag med Emilia till Viktors underbara familj. Dom visade mig hans fina lilla studio, det var mycket elektroniska saker som man inte förstod så mycket av, men det är bra att musiker förstår vad man ska göra med det. Lilla Elton är ju helt underbar också, så mycket energi, och glad var han. Vi pratade om minnen och hur fin Du var. En verkligen fin människa, speciell, snäll och musikalisk. Vi pratade också om när vi var ute på Olearys, hur Du och Emilia stod och kramade om varandra efter att jag hade beställt öl åt henne. Hittade henne inte först, men sen såg jag att ni stod mitt i allt och kramade om varandra. Ni var speciella och fina ihop. När vi var ute och grillade, kollade på film hos Isabel och Alexander. Mycket mer därtill. Jag är iaf glad att Emilia träffade Dig och att jag fick träffa Dig genom Emilia.

Nu när jag och Emilia kom hem så tycker väl Arvid att jag luktar väldigt mycket Elton, han låter mig inte vara. Han bara springer efter mig och nosar på mina ben, jag kan inte ens sitta själv i soffan utan att han ska lukta och gnälla på mig. Men han får göra det.

Fredag kväll

Sitter just nu hos bror med Linnéa brevid mig, hon vräker i sig sallad :) Kan hon behöva. Jag, Linnéa, Klas, Daniel och Tomas sitter och väntar på Issa och Alex, dom borde komma snart. Vi groggar och ölar lite, får hoppas på att kvällen kan bli bra iaf. Blir att sova över här tills imorgon :) Sen blir det hemfärd och efter det lugnt :) Är helt slut efter den här veckan, jag försöv mig till praktiken, vilken panik jag fick när jag vaknade 10.33. Jag skulle ringa men hittade inte numret eller ja, tillslut gjorde jag det, sa att jag hade försovit mig, pappa körde ner mig, var framme 10.56. Brände mig på brödgrillen också, det bara sa tsst, fan vad ont det gjorde, så nu har jag tre röda raka streck på armen, hur snyggt är det då :s Äh, jag gjorde en frensh hotdog till Terese, jag kan ju bränna mig för hennes skull hehe :) Fick sköta det mesta på praktiken idag, Chatarina pratade i telefonen hela förmiddagen och eftermiddagen. Det gick väldigt bra faktiskt, stod och drack massa latte, stekte korv, tog hand om kunder, skötte kassan, fixade korv åt kunderna osv :)

Men som sagt, jag tror verkligen att jag drömmer, kan fortfarande inte vara sant. Det är så overkligt, Men Din syster Ulrika och Din bror Henrik skriver så himla fint om Dig. Det känns så bra att läsa allt dom skriver. Emilia berättade också hur fint det var på din begravning. Jag började gråta, kan bara inte hålla det inne.

Nu kom Issa och Alex, ska vara social mot alla nu. Ha det bra.

Praktiken

Jaha, nu har jag inte bloggat sen i lördags. Har precis kommit hem ifrån praktiken, idag var det mycket roligare :) Men det är så slitsamt. Har burit på en massa drickor, stått i kassan, gjort mat, fixat och donat. Fick just reda på att mamma skaffat sig facebook hahaha. Näe, jag vet inte vad jag ska dkriva rikigt. Sov hos Tomas inatt, nära och bra till praktiken, närmre till Sara också :D Nu är ju Daniel ledig en hel vecka också, han är ju ledig när jag har mitt sportlov med :) Det skulle vara så kul att hjälpa han inreda hans hus. Men men som sagt har jag inte mycket att skriva.

Gud vet inte vad jag ska göra, jag ryser bara jag tänker på det. MardrömMardrömMardröm, FÖRSVINN!

RSS 2.0