Thursdag

Solen är här, fräknarna har kommit, allt är underbart! Somnade i solen tidigare idag men jag brända mig inte, hade 30 grader idag och jag säger "WOHOO" :) Gör lite ont när man bränt sig men icke denna gång! Idag är det sista torsdagen ute med "Mannen Myten Legenden Therese" det kommer att bli skit tråkigt när hon dragit men är glad att jag har Jeanett kvar tills jag ska åka :) Är super trött efter solen idag men det ordnar väl alltid upp sig efter en snakebite! Igår drog jag & Tessan till Kingston och jag har hittat min favoritaffär!!! Där säljer dom LP-skivor och hur underbart är inte det? Borde dock inte köpa på mig så mycket nu då det bara är 29 dagar kvar tills jag är i Askersund igen...
Där dom säljer LP-skivor




Tessan med hennes nya väska!

Awesome

Rubriken är precis hur jag kan förklara hur det är! Allt har varit så bra nu :) I söndags drog jag, Tessan och Jeanett till Fulham för att kolla på alla Chelsea spelare, såg Chole, Drogba, Luiz, Torres och alla dom där och det var grymt men dom kastade selleri och broccoli, inte för att jag vet vad det skulle vara bra för men dom sjöng "Seeeeeelleriiii seeeeeelleriii" samtidigt som dom gjorde det. Frågade några och dom sa att det var en slags tradition för Chelsea haha! Tuben var så full på hemvägen att vi inte kom med dom första tågen hem eller ja Tessan och Jeanett drog ju till Walkie, jag var så hungrig, trött och "sur" för att man inte kom fram någonstans så jag bestämde mig för att åka hem och göra en toast och en kopp te och sova istället :) Igår drog jag och Tessan ut på en pw och gjorde massa benövningar i Wimbledon Common, måste iaf ha sett jäkligt roligt ut med tanke på vad vi gjorde! Hade iaf radio på telefonen så vi hade någon form av musik att röra oss till :) Idag, tisdag har det inte hänt så mycket. Skypade med Emilia i typ 2 timmar sen kom brorsan dit så skypade jag med han i ca 20 min och så fick jag se min hjätrevän Arvid idag. Köpte glass med Emma & Georgina, lekte i trädgården, solade lite. Ikväll har jag ätit resten av glassen Ben & Jerry's The Vermonster (Marple syrup ice cream with caramelised pecans a caramel swirl) as gott! Om exakt en månad idag så är det Midsommarafton och exakt den dagen kommer jag hem och då ska jag pussa på den där sötnosen med 4 ben! Oh, får inte glömma att jag faktiskt bokade flyget hem idag också, lite sent kanske men inte för sent. Ska under den närmaste tiden med skicka hem en kartong på 30kg, ska bli så skönt att bli av med lite saker. Ska ju springa det här cancer racet på söndag med och då ska jag skänka alla kläder jag inte använder, blir bara onödig plats när man ska hem. Ännu en bra sak med att springa det då ;) Måste bara passa på att säga att Tessan & Jeanett är guld värda! :) Nu kommer det lite bilder, i smått format! Btw, vädret har ju blivit för jäkla bra idag, hade uppåt 26 grader. "HEJ SOL, VÄLKOMMEN SOL" säger jag efter 6 veckor med REGN! Tänker också på kusin i Italien nu som bor i hennes bil med hunden, medans dottern bor hos några kompisar många mil därifrån. Hoppas att all går bra för dom tillslut!
Bye bye

Majs

I trosdags var det fullt upp hela dagen. Tog tjejerna till skolan, åkte hem och gjorde allt jag skulle göra, drog till Wimbledon för att träffa Kristiina. Vi köpte frozen yogurt, jätte gott var det. Vi letade presenter till en av tjejerna hon tar hand om sen lämnade hon mig, gick runt lite överallt, pratade i telefon med Tessan sen var det dags att hämta Georgina. Fick ett sms av en mamma från skolan då och undrade om jag kunde sitta barnvakt 2½ timme på kvällen. Sånt är så jobbigt när man redan har andra planer men som Tessan säger ibland "Shit happens when you party naked". Jag valde att sitta barnvakt ett tag så när Maria och Emma kom hem var det bara att springa iväg för att inte bli sen, satt barnvakt åt en unge på 4 år. Jätte söt är hon, valde att vi skulle läsa 2 godnattsagor och sen somnade hon. Dom hade dukat fram massa snacks och cola åt mig, precis vad man behöver innan man ska ut och äventyra :)

Kl 9pm slutade jag och gick till bussen för att ta den till Wimbledon och gå till Slug, träffade Therese och Jeanett där, drack massa snakebits som vanligt, inga jägerbombs denna gång ;) Vi drog till Bar Sia eller The Pod Bar som det nu egentligen heter. Gratis att gå in där på veckorna men inte på helgerna. Vaknade upp på fredagen, var ganska bakis men lyckades få mig själv klar för att möta upp Therese, gå till Wimbledon och köpa kyckling, majs, cola och popcorn, gick till en park och åt där. Sprang fram massa tjejer till oss i 2-4 årsåldern och gav oss blommor och kottar. Ja man tackar, man tackar! Sen bestämde vi oss för att ta lite roliga kort som ni kan få se här nedan snart.
Drog till Edwards och tog en Becks sen drog vi hem till Therese och drack te, bestämde också att vi skulle ha en lugn kväll så vi gick till Wimbledon igen för att handla, kom ut från affären med en varsin stor ananas och en chipspåse. Jeanett ringde och sa att dom var på The Alexandra, vi gick dit och sa hej och pratade lite, drog hem till Therese och kollade på Mästerkatten i stövlar, åt ananas tills det gjorde ont i munnen och drack te. Var hemma vid 00.30 och hamnade i sängen, tror jag slocknade fort och nu har jag precis vaknat och gjort det här inlägget :)
Jeanett & hennes Norska vänner :)



Kristiina & Tessan i Slug



Några snakebites blev det ju..



Om mupprna själva får välja ;)



Mjaa, precis ;)



Maaat



Vilar lite :)



Tessan besegrade mig..



Leker lite :)



DOG WASTE ONLY



Klättrat!



Starka Tessan!



Finns 1000tals bilder men jag orkar inte lägga upp mer nu. Btw Therese och Tessan är samma person, om ni skulle bli förvirrade ;)

Sooool, ge oss mer!

Idag har varit en grym dag, tog tjejerna till skolan, drog hem och städade lite och sen gick jag ut i solen för att möta Tessan. Vi har varit ute hela dagen typ och ätit snickers, hula hoops, kakor, yoghurt. Vi satt i en stor nedförsbacke på en trottoar, enda stället solen lös på haha! Bestämde att vi skulle dra in till Wimbledon så Tessan gick hem till henne och jag till mig en snabbis för att hämta saker som vi behövde sen möttes vi upp och gick in. Satte oss på trappan i Centre Court och solade lite mer. Jeanett smsade och sa att hennes plånbok hade blivit stulen dagen innan när hon var på Punana igår kväll, as jobbigt med alla kort och sånt man måste spärra. Träffade också hennes kusin Linda från Norge, as kul så hon följer med till Slug imorgon, hoppas det blir legendariskt som alla andra kvällar där ;)

Tessan är ju så rolig och ska försöka fälla krokben på mig inne i en affär men tji fick hon :) Sååå, nu är jag solbränd i fejjan och över bröstet och jag kan säga att det syns att jag haft på mig solglasögon, jääätte kuuul!

Tessan & jag har picnic!



Sooooolar :)



En fortspringare :)



Ah, det ser ju inte rätt ut iaf!


Bye bye!

Livet lever

Det bara regnar här i England, så landet lever ju iaf upp till sitt rykte, förra året var det väldigt soligt fint :)
Senaste tiden har jag ju hänget med Tessan och Jeanett, vi har festat ganska mycket, kollat på fotboll och bara varit riktiga fotbolls töntar haha! Sen har vi nog spenderat sjukligt många timmar på Nando's, världens bästa kycklingställe, bättre än KFC!
Idag lovade jag tjejerna att baka scones så det har jag gjort och jag har ätit en också, super gott faktiskt.
Det ska vi ha till mellanmål.
På torsdag är det Norges Nationaldag (17 Maj) Eftersom Jeanett är Norsk så blir det så och då ska vi vara lite roliga och ha på oss rött, blått och vitt och sen ha nördglasögon, Snakebites kostar £1.95 så det blir nog riktigt drag som vanligt!
Igår var Emma och Georgina helt underbara! På vägen hem från skolan säger Georgina "I love you, Ida" så säger Emma "Me too, I love you too Ida!" Dom är så underbara och det kommer att skära i hela hjärtat på mig när jag lämnar dom. Men jag vet at jag får umgås med alla raringar hemma med, ser fram emot att spendera massa tid med Emilia och Linnéa!
Jag & Emma :)



Georgina & jag :)





Jag och Tessan som Man U spelare i Slug!


Awesome days.

RSS 2.0