Ob-la-di, ob-la-da life goes on brah!

Livet går faktiskt ganska bra just nu, jag är glad. Jag har nämligen fått jobb här, igen :)
Tråkigt bara att inte alla kan glädjas med mig, jag är ung och kan leva livet, jag behöver inte tänka på pension än, om några år kan jag göra det men inte just nu. Jag vill leva livet innan jag stadgar mig på en specifik plats i världen och London är kalas bra för det. Tänker bara att alla skulle få ha den här chansen för den är faktiskt riktigt grym!


Har varit väldigt upptagen så därför jag inte har bloggat. Har packat och grejat, idag kom kartongen hem till mamma och pappa, öppnad! Så nu måste jag när jag kommer hem kolla så alla saker är med i den... Har ordnat allt för hemresan förutom taxi, vilket jag ordnar idag eller imorgon så jag kommer till flygplatsen.

Har en till intervju imorgon med en familj som vill att jag ska vara live-in men jag tänker inte vara live-in utan tänker vara live-out om jag nu ska vara en nanny.

Emma hade sports day i skolan idag, tror hon gillade det väldigt mycket. Hämtade upp henne tidigare idag så nu har hon en powernap nere på soffan. Ska väcka henne om 5 minuter, sen ska dom rida i 30 min sen ska vi hem igen. Allt går med sån fart. lir aldrig någon lugn stund här tydlien. Ska träffa Jeanett ikväll med, sen träffas vi inte förrens i september igen :( 

Men glad är jag att jag får se dom igen :)

Imorgon säger jag hejdå till alla, men det ska gå bra för jag kommer ju tillbaka snart igen! :)

Hey hey!

I brist på annat

Vaknade kl 8.00 imorse för att fixa det sisa med kartongen som ska skickas hem idag. Vet ni hur otympligt det är att försöka väga en monsterkartong fylld med grejer? Jag började iaf att väga mig själv, tänkte att jag sen skulle lyfta upp kartongen för att se hur mycket den väger innan jag tejpar ihop den helt och hållet men när jag håller i kartongen så ser jag ju för tusan inte siffrorna på vågen! Så jag kom på den brillianta idén att låna min host mums digitala våg, där siffrorna stannar ett tag men den räknar i stones och inte i kilo. Blev sur-frustrerad-arg så jag försökte hålla ihop kartongen så sakerna inte skulle ramla ut, försöka ställe den på kortsidan på vågen då visade den ca 25 kg så jag slängde ner lite mer av all skit jag har samlat på mig under 15 månader här i London. Tejpade ihop den och hoppas sååå att den inte väger mer än 30 kilo när dom kommer och ska hämta upp den idag. Nu kom hon hem btw och visade hur man ändrar till kilo från stones haha vad osmart jag är, kartongen väger 28 kilo nu, as bra, hellre för lite än för mycket!

Om exakt 1 vecka så sitter jag på tåget vid den här tiden, nervigt men det ska bli så skönt att få se alla igen!

Också så taggar jag för fooooooootboooooooll ikväll, om Sverige vinner över Englad så är det ta mig f*n GUUUUUULD!! 

Lyssnar på Jessie J Who's laughing now, väldigt bra faktiskt. Kan inte förstå att jag sett henne live och kan verkligen inte förstå att jag sett Sir James Paul McCartney, jag vet att jag tjatar om det hela tiden men det är nog bland det bästa jag gjort i hela mitt liv, tack Drottning Elizabeth för att du firade 60 år som drottning just det här året, just den här sommaren för det är det bästa genom tiderna. Ja just det, har jag sagt att jag ska gifta mig med ditt barnbarn Harry med? Nej, det kanske jag inte har sagt men det ska vi, inom snar framtid så håll i hatten! :)

Min far är också bland det bästa som finns, min kusin och hennes dotter som bor i Norra Italien drabbades kraftigt av jordbävningen som var 20 maj, snart en hel månad sen. Dom får alltså inte bo i sitt hus pga rasrisken så dom får bo med hundratals andra i ett tältläger, där dom får dela tält med massa andra jordbävningsdrabbade människor. Så min pappa och min farbros fru med andra människor har samlat in saker som tex hygienartiklar, spel, filmer, ritblock, pennor, skor, kläder osv, sånt som behövs när katastrofer som denna dyker upp. Alltså så lyckades min pappa få lov att sända 3 stora pallar med saker, gratis. Åh vad jag längtar tills jag får ge han en stor kram nästa fredag! http://na.se/nyheter/askersund/1.1694539-hjalp-fran-sydnarke-pa-vag-till-italien

Idag är det mer studenter, HA KUL DÄR UTE FÖR NI GÖR DET BARA EN GÅNG!

Kanske skulle ta och äta frukost nu när klockan ändå slår... Lunch snart, kanske bättre med lunch då istället men vad? Jaja det märker vi väl, om 1 vecka exakt så vet jag iaf vad jag får äta när jag kommer hem!!!! :D



Boxen flyttar 1 vecka före mig :)

Hej hej

Efter regnet kom solskeeeeen

Underbart med sol nu, vaknade imorse med ett ryck då jag tyckte att jag blev lite bländad så jag rev upp gardinerna och mycket riktigt, där sken min fina sol i England. Onsdag blev mycket bättre även fast jag är super trött idag. SOmnade vid 22.00 igår och vaknar 23.30 av att den yngsta tjejen verkligen skriker och gapar på sin mamma och jag kunde inte somna om förrens 04.00 och sen upp 06.30, det tar på krafterna så fruktansvärt mycket.

Iaf så sitter jag och avnjuter en del av konserten framförd av Paul McCartney från Diamon Jubilee och det är heeeeelt underbart, kan liksom inte sluta le när jag hör det för det är bland det största som någonsin hänt mig och jag är så glad! :)

På fredag så flyttar min kartong till Sverige och det ska bli skönt med ett par dagar utan den, 30 kg, hoppas bara inte att det är för mycket i den, får fråga min host mum om hon kan hjälpa mig med att väga den. Sen är frågan hur tusan ska man få den ner för trappen haha, det är torsdag kvälls bekymmer.

Imorgon är jag ledig från 08.30-05.30 och sen slutar jag kl 18.00, dom har fixat med playdates nu imorgon så jag kan få fixa alla mina saker innan det blir dags för mig att flytta helt och hållet.

Jag längtar hem, super mycket men jag vill ändå stanna. Jag vet inte hur man ska förklara känslan mer än att det är väldigt blandat. Får nästan panik, jag är nervös nu och det kommer inte att släppa förrens jag träffat pappa i Hallsberg, det vet jag och det är jätte jobbigt nu.

Måste också säga att jag har verkligen världens bästa familj hemma, jag vet inte vad jag skulle göra utan dom :)

http://www.youtube.com/watch?v=gS1x1iFw3QE = BÄSTA NÅGONSIN!

Nu längtar jag efter min bebis med, inte alls långt kvar tills jag får hålla om han. Det kommer att vara en av dom bättre dagarna i mitt liv när jag väl kommit fram till Askersund, det som skrämmer mig mest nu är att jag nte har någon fungerande telefon så jag kan ju inte ringa om något går snett, såååå typiskt...

Lugnar nerver med att kolla filmer på youtube, som Lotta på Bråkmakargatan, Lotta flyttar hemifrån, Bridget Jones diary, The vow, Alla vi barn i Bullerbyn och ja, lite allt man kan tänka sig faktiskt. Kommer lugna nerverna på fredag med då England & Sverige spelar mot varandra, får se vem som vinner, typiskt att jag inte har min Swe tröja här men det kanske är lika bra det så man inte åker på massa spö av huliganer för dom är inte kloka och dom vill man inte ha något att göra med. Ryssland och Polen rök visst ihop väldigt ordentligt efter deras spel, dom polska huliganerna sprang runt och skrek "Russian whores, Russian whores" så 56 stycken blev gripna och 2-4 st blev misshandlade ganska skapligt med så jag sparar min Swe tröja tills jag kommit till säkrare platser för att ha den på mig :)

Lyckades med att göra en as god broccoli soppa nu idag och ja, jag blev väldigt glad för det var ju inte alls svårt att göra :)

Nu ska jag städa lite så vi kanske hörs senare ikväll eller imorgon :)

Hey hey!

Jobbigt att flytta

Det är as jobbigt att flytta och då menar jag inte med att bära grejer, det gör jag hellre än att fixa med alla saker här borta. Känns ju inte som att dom har några bra system här alls! Sagt upp gymmet, som fortfarande tar pengar från mitt konto, ringde dom idag och då säger dom att jag inte har sagt upp mitt medlemskap fast jag har det skriftligt i mejl och tack vare dom så har jag inte kunnat skicka den där kartongen än och ja, jag blir verkligen galen här borta just nu för att ingenting verkar fungera som det ska, kommer ladrig mer skriva in mig på ett gym igen, tänker bara springa ute och göra vad jag vill sen utan att betala löjligt mycket pengar för dumma gym som inte avslutar medlemskapet när man sagt åt dom att man flyttar. Inte direkt så jag kommer att få in pengar på det kontot när jag är i Sverige.

Men men, den där Will bör ringa sen annars ringer jag tillbaka. 11 maj avslutade jag det och man ska göra det innan den 14 om man ska avsluta det, varför vet jag inte men jag bryr mig ärligt talat inte heller just nu, vill bara få det gjort.

Hatar när jag får panik för att flytta men det får jag varje gång ändå, iaf när jag ska flyga själv och konka på en massa väskor till och från flygplatsen, på tåget, av tåget. Ska bli så skönt när det är färdigt för ett tag, kan liksom inte vänta.

Nej, det finns inget glatt i den här Ida idag!

Hey hey!

Efter regn kommer solsken?

Det har vi inte märkt något av här alls faktiskt, gummistövlar är as bra att ha har jag lärt mig efter mina 15 månader här borta! Ja ja, hoppas det är bättre väder hemma än här när jag kommer hem, är så sjukt trött på det här regnet nu men om jag säger att ja älskar regn och ogillar sol, kanske den kommer fram iaf? :)

Ahh, är så trött på en speciell människa här! Jag förstår inte hur man kan bli så dum och korkad att man inte tror att andra pratar med varandra och får reda på allt den sagt iaf. Slutade med att jag blev så fruktansvärt arg i lördags, men nu nog om idioter. Behövde bara nämna det :)

I torsdags så blev det Slug och Bar Sia som vanligt. I fredags blev konsert inne i Heaven (Gay Club) jag och Lisa kollade på Maxïmo Park och dom var as bra! Drog senare till Slug, igen, tog en varsin Snakebite och sen hem. I lördags gick vi till The Alexandra och kolla på fotboll, Tyskaland och Portugal spelade, tror Tyskland vann med 2-0, sen gick vi till Slug, ännu en gång -Ja, vi lever i stort sett för den baren. Där träffade vi också den mindre smarta människan men nu är det 11 dagar kvar sen behöver jag inte se det fula trynet något mer. I söndags sov jag mest hela dagen, lekte med tjejerna ett tag osv, kul att spendera lite tid med dom här hemma innan man ska flytta hem igen. Sen kollade jag på Alla vi barn i Bullerbyn, Lotta på Bråkmakargatan och Lotta flyttar hemifrån. Det är kult filmer enligt mig, jag älskar dom. Tur att det fanns så pass bra filmer när en annan var ett litet barn.

Tänkte ta en nap nu, kunde inte somna förrens 4 igår natt och kunde inte sova ordentligt då jag skulle upp 6.30 igen. Ska ju sitta barnvakt i en annan familj ikväll så det gäller ju att man är ganska så pigg då, även fast ungarna lägger sig väldigt tidigt, vill ju inte sitta i soffan och sova när dom kommer hem efter vad dom nu ska göra. Dom skulle vara hemma vid 23-23.30.

Har inte lagt in några bilder på datan från helgen dock så det här får bli ett inlägg utan bilder :)

Hey hey!

Jubilee och annat

Nu har det hänt mycket saker här i London.
1. Vädret har blivit sämre.
2. Mycket festande
3. Flytten går snart, på måndag rättare sagt!
4. Queen's Diamond Jubilee
Queen's Diamond Jubilee was awesoma! Såg några stora stjärnor som erhm, Paul McCartney, Elton John, Will.i.am, Stevie Wonder, Kylie Minouge, Jessie J. Ah det var helt oslagbart iaf, kan inte fatta det.
Det var någon "vakt" som tyckte att jag och Jeanett såg ut att vara från Newcastle eller Birmingham, hur kan man se ut att komma därifrån?
Slug är nog riktigt trött på oss tjejer, som hänger runt där ca 3 dagar i veckan. Stackars folk haha men snart är det slut på det för ett tag och jag funderar stort på att komma tillbaka i höst igen :)
Tessan har ju som sagt lämnat oss och just nu är hon i Norge och tränar på sin Norska. I dagarna här ska jag fixa om mitt Engelska cv så man kan ha någon nytta utav det.
Förr torsdagen träffade jag ju för tusan JAMEI OLIVER'S Au Pair, det är ju sjukt guld! :)
Idag är det bara 16 dagar kvar tills jag antagligen sover som en stock hemma i Askersund, hoppas vi ses snart igen London!! :)
Jag & Jeanett :)





Såklart den stiliga Prins Harry med :)





Will.i.am




PAAAAAAAAAUL MCCARTNEEEEEEEEEY!

RSS 2.0