Vatten idag

Fy och blä vad jobbigt det här är. Sitter och lyssnar på rix fm och är så hungrig. Vill gå ner till ica och handla mig något att äta men då måste jag gå till Ann-Britt och fråga efter nycklar eftersom jag inte har några, åhh vad jobbigt, men iaf och be henna låsa här medans jag springer, eller går ner till ica och handlar något. Sen måste jag göra om samma procedur när jag kommer tillbaka. Då måste jag leta efter Ann-britt så hon kan låsa upp och så jag kan gå in och sätta mig för att äta lite. Men jag orkar inte :s Har druckit massa vatten idag iaf, det ska ju mätta har jag hört, men nej tydligen inte får antagligen dricka mera vatten. Sitter helt själv i skolan nu också för att göra min hemsida. Själv sitter jag för att jag inte hittade någon praktik denna vecka. Ska nog vara på 7 Eleven nästa vecka och sen är det påsklov och fy vad skönt det ska bli! Sen ska jag jobba på McDonalds 17-20. Alltså måste jag ta tåget som går från Kumla 14.56 till Örebro C och tåget är farmme ca 15.09, sen ska jag vänta på buss 841 som går 15.23 från Resecentrum. Framme i Brändåsen ca 15.55. Sitta på jobbet 1 timma och vänta på att få börja jobba, suck. Sen när jag kommer hem ska jag plocka iordning kläder som jag ska ta med till Terese och Jesper för att tvätta, sen ska jag ta med mig mer andra saker, som te x plattång, smink, borste, spray mm. Hoppla in i duschen, tvätta av mig McDonalds. Gå till Emilia en sväng och säga hej och hejdå, dra hem en sväng och säga hejdå. Ann-Britt hr faktiskt gett mig ledigt imorgon så jag drar vid 11 på fredag morgon till Grebbestad! Skönt att bara få försvinna en stund. Mitt huvud värker :( Fy vad ont det gör!

Tror inte att det var något mer jag ville ha sagt iaf..

Eller jo, det var ett väldigt bra tag sen jag bloggade, men nu gjorde jag ju just det och jag glömde bort huvudvärken en sväng, men när jag kom på det så gjorde det lika ont igen :s Herregud så konstigt allt är. Men men, vi hörs nog inte förrens på söndag igen. Nu måste jag gå och handla något att äta så går nog huvudvärken över :) Hejsvejs!

London & jobb

Pratade med Lillan igår. Hon ville att jag skulle med på fest, orkade inte men ångrade mig snart. Sen orkade inte hon så då struntade vi i det. Hon började prata om språkresor till London och sen Malta. Men sen tänkte vi på att vi skulle dra till London och jobba istället. Så vi satt och pratade i telefon hur länge som helst med varandra och vi sökte jobb skrev ett snabbt cv. Det bara måste bli av! Ska prata med Johan, chefen på McDonalds och säga att jag ska ut och resa. För att se om jag kan få ledigt till det. Hoppas verkligen att jag får det.

Vi sökte till några hotell, pub&restaurang. Hon gjorde mig så peppad igår :) Kan inte sluta tänka på det nu, det bara sitter fast i huvudet. Vill inte släppa min hjärna riktigt!

Detta måste bara bli av, om inte i juni så snart!

Lördag och nu

På lördagen gick jag upp kl 9, gick till jobbet. Tog hand om kuknder som ville handla, kolla lite, får idéer till presenter och så. Under tiden jag tar betalt av en kund så kommer det in en annan kund, Ulrika, Viktors syster. Hon kommer in och ser att jag jobbar, -Hej Ida är det nån som säger och jag hajar till. Då var det Ulrika som kom, när den andre kunden gick så gick jag till Ulrika och vi kramade om varandra och pratade lite. Hon skulle på middagsbjudning den kvällen. Skönt att hitta på något som är trevligt och glatt. Hon hittade ett förkläde och lite påskägg :) Då får jag en till kund, hon känner Ulrika och dom pratar medans jag slår in paketen. Dom pratade om allt hemskt som har hänt nu och Ulrika kämpade för att hålla in tårarna, det var jobbigt att se och höra. Tillslut kom det några tårar från Ulrika. Jag kämpade som jag aldrig gjort förr med att hålla in mina tårar, och lyckades. Det var helt otroligt, jobbigt. Man vet ju inte vad man ska säga, man vill helt enkelt finnas för dom, stötta dom i allt det svåra. Det är så svårt för många, man sörjer. Får sådant här verkligen hända? Någon är det ju som tillåter det, förstår inte. det kanske är meningen att man inte ska förstå något av livet iaf. Nu sitter jag i skolan och har lyssnat på IPop, talangen 2008. Viktor, du är sjukt bra. Tänk att du finns med oss alla. Höra din röst, man typ. Hur ska jag förklara, man blir rörd för att du är grymt bra på det du gör! Men jag fick inte höra så mycket, eftersom att din fina röst förstördes utav 50 cent och Akon :/ Låt mig bara få höra. Jag får lyssna på dig igen när dom gör på lektion, jag ska poppa som aldrig förr i det lilla rum vi sitter i!


vilken dag

Dagen började med att jag gick upp. Ja, jag försöker lära mig äta frukost. Går inte så bra, men värt några försök :) Tog lite yoghurt. Gick till praktiken, det har varit väldigt stressigt idag. Blev också erbjuden extra jobb där. Man tackar ju inte nej iaf :) Så nu är man mella 3 jobb och skola. Yippie! Men det märks hur det kommer sluta. Förhoppningsvis kommer det vara så att skolan går först!!! Det vill iaf jag att den ska göra.

Slutade kl 16 kom hem snacka lite med Linnéa, drack te sen gick jag och la mig, tänkte bara vila lite. Men som vanligt sover man bort hela kvällen, vaknade vid 9. Under den tiden hade jag fått ett par sms, att jag inte vaknade utav det, konstigt :s men sen gick jag upp iaf, det första jag hittar på bordet är en påse med godis och en påse med munkar, gudars så gott :) Så vi i familjen satt och fikade vid halv 10 ikväll, lite ovanligt för våran familj :) Sen gick jag upp till tvättstugan och hämtade all ren tvätt, det är ju alltid lika underbart när man har tvättat klart!

Har skrivit till Viktor nu på hans minnes sida. Kände han inte så värst länge, men den tiden man fick med han var helt otrolig. Sakanar det roliga vi hann med att göra :/ Men är också väldigt glad för det vi hann med att göra!

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och försöka sova, blir en lång morgondag!


RSS 2.0