lyckad födelsedag.. eller inte!

I tisdags fyllde man 19 år.. varav en familjemedlem kom ihåg det och sa grattis. Det kändes väldigt trevligt måste jag säga.. Två st påminde jag och tre st har inte sagt något än heller. I onsdags ringde min äldsta syster till mig, trodde att hon skulle säga grattis, men icke. Hon skulle bara fråga när mamma slutade, eftersom det inte var någon hemma som svarade. Pappa har inte sagt grattis än.. Men han vet att han har glömt det och han fjäskar som bara den för mig. Det vill jag inte att han ska göra, det känns bara dumt, blir en dum stämning då med.. Jag berättade för Emilia att mamma hade glömt säga grattis till mig på morgonen och då blev hon helt till sig av jag vet inte vad.Men hon sa; förlåt , hur kunde jag glömma det.. Grattis! Bror har inte heller sagt något. Nu är det torsdag, min äldsta syster ringde nyss igen.. Frågade om jag pratat med Sara om bröllopet, om hennes killes bror kunde spela säckpipa då.. Det sitter högt, väldigt högt upp i hennes huvud måste jag säga, utan att vara elak eller låta elak på något vis. Blir bara så besviken, det var några vänner som också glömde bort det. Men jag tackar er alla som kom ihåg det! Jag blev verkligen jätte glad!! Men det är mer troligt att mina vänner skulle glömma det, inte min familj! Mamma skyllde på minnet :/

Förresten vet jag knappt vilka som är ens vänner längre.. Jag vet inte, försöker höra av mig, men några av dom hör av sig när det passar dom själva. Blir så trött på det, verkligen. Men har kommit på det att när det passar dom behöver det ju inte heller passa mig, tycker jag..

Jahaja, fick iaf en ögonskugga utav Linnéa & en glass, Magnum Temptation (tror jag att den heter). Sen har jag fått en jacka utav Eveline :) Tack så mycket raringar!

Nä, nu ska jag ta och byta om sen ska jag ta bussen och sen springa över den där läskiga vägen till jobbet!

jao folket!

Nu är det onsdag, kl är 23.46 på kvällen. Detta innebär ju då att det snart ät torsdag. Då åker nämligen jag till G-town! firar påsk där detta år :) Skönt att dra bort ett tag, slippa alla efterhängsna idioter som bara snokar runt och är allmänt nyfikna utav sig.. Just du ja, ta åt dig.. Äter iaf mina sista bågar, eller ja dom mamma lämnade kvar åt mig ;) Gött det. Blir att ta e bira och rött vin påväg neråt. Blä för att åka i donken kläder. Blir väl pissepaus nån gång så jag kan byta om :P

Har inget roligt att skriva om.. Kommer atagligen mer efter helgen.

Fick reda på att från och med 6 maj så ska pappa läggas in 3 dagar i veckan till den 18 juni. Suckar.
Fy fan rent ut sagt! När allt väl börjar kännas bra igen så händer det. Som triss reklamen "Plötsligt händer det", alltså inte åt det bra hållet. Jävla skit säger jag. När man har glömt så dyker det bara upp där, blir så less på ksiten. Önskar att man kunde vara en normal familj. Menar absolut inte att det är något fel på dig så, pappa. Utan att bara leva som en helt vanlig familj. Ni förstår eller? Detta med att pappa ska in 3 dagar i veckan innebär också att jag måste ta ännu mer ansvar hemma än vad jag redan gör. Jag vet att det är jag som kommer få ta hand om Arvid, eftersom ingen annan vill ju ta ut han, stackare! Städa, handla mat, jobba som bara den antagligen.

Lönen från donken denna månad går direkt till mamma.. fy. Blir så ledsen bara när jag tänker på hur det egentligen är här hemma, för det är ingen guldknapp vi lever på. Inte heller någon silverknapp eller bronsknapp. Känns som att vi lever på en oslipad jävla träknapp! Jag har verkligen börjat ta tag i teorin nu, så det kan bli ett körkort utav allt nu. Får faktiskt dåligt samvete. Man försöker att inte tänka på det, men så öppnas en speciell men ibland och kan säga något olämpligt..

Jag orkar faktiskt inte skriva mer om min vardag nu. Hörs kanske på måndag om hur min påskhelg 2009 har varit. Hoppas att den blir bra iaf :)

Hejdå :)

Måndag

Jaha, idag är det måndag.. vaknade av att jag fått ett sms utav Eveline :) ringde upp henne och hit kom hon så jag bjöd på frulle. Hon hjälpte mig jätte mycket med teorin. Det kändes kanon, tack för hjälpen! Hon körde också ner mig till jobbet :P Denna dag har varit bra, många som har handlat. Hoppas på lite löning innan jag drar till Grebbestad på torsdag direkt efter jobbet på donken :) Sara har gjort mig sällskap i stort sett hela tiden nere på Designrummet, hon fick en penna utav mig :) Vi har druckit kaffe och hallon/blåbärs saft, väldigt gott det.. Efter jobbet gick jag och solade 10 min. Såg alltså verkligen ut som Pippi Långstrump när jag kollade mig i spegeln, på med brillorna och sprang hem :P Vill ju knappast att någon ska se hur man ser ut efter en solning ;) Har varit inne på Viktors Minnessida idag, alla skriver så fint till han! Lyssnar just nu på Beyoncé, hon är väldigt bra har jag kommit fram till :) Herrugud vad många smielys jag gör hela tiden, vet inte varför men blir tydligen bara så. Tänker inte ens på det hehe.. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer nu, försöker klura så mycket jag kan. Vet ju att Sara tycker om att läsa min blogg :P Dels för hennes skull jag försöker skriva så låångt jag kan :D Men det börjar ta slut nu.. Hörs kanske imorgon innan jobbet på donken :) Bye bye!

McDonalds

Sitter nu i min ensamhet på rummet, solen lyser in genom fönstret :) Prästen är på besök hehe. Lyssnar på System of a down chop suey. Ska iväg och jobba snart, blir bara 3 timmar skönt det. Hoppas att man slipper alla dessa jävla idioter! Ska inte gå in på vad jag vill göra med dom :P Nu är iaf allt klart till påsk när jag drar till Grebbestad. Får jag avslag på min ledighets ansökan så tar Linnéa min tid så tar jag hennes veckan efter :) Vill åka nu!! Det ska bli så kul att träffa alla igen, party :P Nä jag vet inte vad jag ska sriva nu längre. Hoppar från det ena till det andra :s Jag har iaf varit duktig i helgen! I fredags drack jag några glas vin, var hemma innan kl 12 på natten :) I lördags drack jag 2 glas vin var hemma innan halv 1 på natten satt vid datorn en sväng och pratade med Sara sen gick jag till sängs :) Nu säger jag hejdå, ska snart byta om till jobb kläder :) Bye bye!

RSS 2.0