Party

Visst serru. Igår blev det att jobba sen hem och fixa lite, sen dra till Sara och göra sig iordning lite, dricka vin och lite öl och sen dra in till Örebro. Det blev ju självklart Klaras och jävlar vad kul det var :D Lite drinkar, cider och öl. Träffade också massa gamla klasskamrater, skit kul var det haha :P Som sagt, det var väldigt kul :) Hoppas att det blir snart igen, vore inga fel det. Det tråkigaste var ju att jag tappade min telefon i golvet så den stängdes av och så råkade jag slå fel pin tre ggr så jag låste den, har haft fullt upp idag med att hitta min puk-kod. Hittade den nyss så nu är min telefon fungerande igen och jag är hel! Så nu sitter jag och messar för glatta livet :P Snart blir det att hämta Emilia på donken och dra en kaffe sen vidare till Örebro igen och fira pappas moster som fyller 80 imorgon :) Näe, nu orkar jag inte med så mycket mer här, så hejdå :)

Yes, vilken dag

Allt började med att jag försov mig, vaknade kl 11, slutar 11.40 så var ju inte nån direkt mening med att åka in heller. Yeah yeah whatever. Börjar jobba kl 16-18, sen blir det att festa lite bara, sen klaras. Yeah! Men det jobbiga är att jag börjar jobba kl 10 imorgon, borde jag orka tycker jag :) Man behöver inte dricka sig skitfull heller, bara man mår bra och har kul :) Tomas ska hämta oss vid 2 i örebro senare då, så jag slipper nattbussen och komma hem vid 4 sen upp 8 :P

Kan inte rå för det, men han som sjunger i Volbeat är ju faktskt väldigt snygg ;)

Näpp, nog om detta. Nu ska jag hitta på lite annat  :)

Jobbig torsdag

Jaha, då gick men upp runt halv, kvart i sju. Bussen går fem över sju, så det blev att hoppa i mjukisarna, upp med håret i en knut, borsta tänderna sen springa till bussen. Eller nej förresten, det var ju någon som hade lånat mina skor och knytit om dom så jag inte fick på mig dom, vilken panik, fick ju inte missa bussen, hann inte byta kläder. Så jag fick helt enkelt stå där stressad som fan och knyta upp och knyta om skosnörena. Tror dock att det var Emilia som hade lånat dom, inte nog med det så var min vita skor BLÅ :s Hur fan har dom kunnat blivit blåa??!

Näe, sen idag har jag lyssnat på treornas redovisning om deras pjojektarbete, ganska intressant faktiskt. Jobbigt bara att man nu ska komma på vad man själv ska göra till det i höst. Eller vi ska komma på i vår nu hur vi vill göra. Funderar på att öppna ett företag, nätbutik eller se hur kvinnor i fattiga länder jobbar sig självständiga och försörjer sin familj. Får väl se vad det blir!

Jaja, nu ligger jag hemma i sängen, lyssnar på Volbeat, funderar på att vila lite innan jag ska iväg och jobba. Det är faktiskt sista gången jag städar på folkets hus idag. Blir bara att söka fullt med jobb nu, har man ett bra nu så kanske man kan få ett jobb när man går ur skolan också. Vet inte hur det blir med det, men får hoppas att man hittar något. Sen blir det väl förhoppningsvis polishögskolan.

Antar att jag ska höra av mig ill Issa idag, orkar inte med detta. Hon är ju faktiskt som en storasyster för mig, även fast vi inte tycker lika ibland så tycker jag ju om henne för det! Tomt utan hennes sms. Ingen av oss har väl uppfört sig riktigt bra heller.

Sen en annan sak så har Emilia fått mig att lyssna på Timo Räisänen Creep Radiohead. Han gör den så bra och jag är glad att hon har hittat den till sig, för hon säger att det känns som hon

Onsdag

Jaha, då var det onsdag igen.... Fick skjuta upp en lektion idag så jag slutar tidigare och kan jobba lite längre + att jag ska till praktikplatsen och prata lite om tider och kläder :) Känns som att det kommer bli kanon bra. Ringde till Ica Torghallen först men det var upptaget, ringde till Coop också men det var upptaget där med, sen ringde jag till 7 eleven och dom tog gärna emot mig, så det ska bli kul tycker jag! Man vet ju aldrig om man får extra jobb eller sommarjobb :) Får helt enkelt hoppas på att dom tycker jag sköter mig osv.

Inatt var det mysigt tycker jag, det var  längesen man mös så :)

Jaja, vi får se vad som händer. Kanske var bra att vara ifrån varandra dom där veckorna tillslut, för nu känns det jätte bra

Jobba

Jaha, då var det snart dags att jobba då. får hoppas att det blir lite folk sen :)
Lycka till Emilia på utbildningen idag!:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0