Nattetid

Har kommit under fund med att det alltid är lättast att blogga på natten, det är då man har fått med allt utav dagen. Måndag, idag har jag vart ledig. Har tagit hand om hunden, som jag alltid gör :)
Köpte glass och bananer förut så jag kunde göra bananmilkeshake och det smakade lika gott som det alltid brukar. Var uppe hos Anita och firade henne på hennes 40 års dag! :)

Dom senaste nätterna har pappa blivit sämre, han har hostat sönder hela sig och han får massa biverkningar av medicinerna han tar. Stackarn, han kan ju inte ens sova i sängen utan han får sitta på en stol och med fötterna upp i soffan. Jag tycker det är sjukt att dom har tagit bort hans blodtrycks medicin. Jaja, han fick i vilket fall åka till akuten idag med. Han kom hem därifrån i fredags och tillbaka på måndag igen. Nu håller dom på och röntgar honom för att se om han har proppar osv.
Jag blir aldrig riktigt klok på allt som händer, hänger inte riktigt med i svängarna.
Men jag vet att pappa är inte pappa längre. Får se när han kommer hem igen.

På söndag kommer Terese, Jesper och Adrian. Äntligen får jag träffa min lilla snutt, tänk att han redan är lite över 5 månader :)

Nu ska jag läsa lite och sen försöka sova så att jag får ut något utav morgondagen.

Godnatt!

Pappa!

Jaha i fredags natt åkte pappa till Berlin med Tommy och Jonas.
Pratade med han i telefon idag, han mår inte bra alls :/
Han har ont i leder, fötterna och nu har han hostat sönder ett revben sen har han lunginflammation på det med, tredje gången han har fått det nu på rad. Tycker så synd om han och så saknar vi han här hemma.
Nu när jag pratade med han i telefon så ville han hem NU! sa han. Hoppas verkligen att allt ska bli bra med han, man känner sig så hjälplös.
Men på onsdag är han hemma, äntligen! Då ska han väl få ta igen sig..

Idag har Sara och Tommy vart här och druckit kaffe och sysselsatt våra kära djur!

Men nu ska jag väl lägga mig i soffan och slå på en film och ha måndagsmys med Arvid sen ska jag ut med min hjärtevän :)

RSS 2.0