Grebbesatd!

Har varit i Grebbestad nu en hel helg, det var hur länge sen som helst.
Skönt att komma dit igen, man känner igen sig väldigt mycket faktiskt, trodde inte att jag skulle hitta så bra.

Ska iaf åka dit i mars igen har jag bestämt mig :)

Jesper och Terese chockade alla i kyrkan, prästen frågade om vi visste varför vi var där och alla svarade "ja", men det var egentligen ingen som hade någon som helst aning.

Det började spelas bröllopsmusik och sedan kom dom in i bröllopskläder, att alla blev chockade!

Men det var en lyckad dag och helg, vill tillbaka dit igen för jag saknar alla så!

Nu orkar jag faktiskt inte att skriva något mer, men det kommer mer snart! :)


Hey hej!

G-Town!

Imorgon blir det att åka till Grebbestad och hälsa på alla godingar samt gå på dop! :)
Tänk att lille Adrian är 4 månader nu! Det ska bli så kul att träffa alla!

Jag kommer antagligen komma hem på måndag så jag får en hel helg med alla roliga där nere!

Jaja hursom så ska jag väl ta och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon, ska åka ca 30 mil för att komma ner, jobbigt med bilresor när nästan hela familjen är med.

Nu sovdags, vi hörs! :)


Hey hej!

Karlstad!

Jag och Emilia började helgen med att åka till Karlstad i torsdags för att hälsa på Malin! :)
Det var verkligen skit kul, vi började med att planera mat osv när vi hade kommit fram sen gick vi och handlade och fixade käk. Vi kollade på tv och sen var alla skit trötta men kunde inte sova när vi väl lagt oss för vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord typ :)

Tillslut somnade vi och skönt var det! Jag vaknade vid 10 och var jätte pigg så jag tog mig en dusch och skulle sen koka te men då blev jag så trött så då la jag mig igen och somnade, Malin ringde vid 13 och väckte oss, då var det bara att dra upp för att fixa kycklingsalladen och grejja. Efter det gjorde vi oss iordning för en liten tripp till stan och sedan gick vi till Malins jobb, det gick inte så bra att hitta dit faktiskt :P väl framme fick vi sitta och lyssna på Malin och hennes arbetskamrater när dom sålde ica kuriren till folk. Sen var det bara hem och äta lite och sen häva i sig både röd och vit vin :) smakade bra! Sen gjorde vi oss iordning ännu en gång för att dra till Biljard nian, Emilia var verkligen piss full fick henne iaf att dricka 5 glas vatten där inne, sista glaset med vatten hade hon ut över hela bordet och även över min sjal, plånbok och telefon. Inte glad! Men sen skrattade vi åt det, gick vidare till Glada Ankan och fortsatte våran kväll där. Folket där var ju inte riktigt kolka någonstans, plöjde som fan på dansgolvet så man fick smällar över hela sig. Jaja bara att knuffa tillbaka med armarna och rumpan lite så fick man plats :)

Det roligaste var att Emilia ramlade 3 ggr på hela den kvällen! haha
När vi skulle gå från Malin till bussen så hade hon glömt sin telefon och hon hade tänt en cigg som jag skulle hålla i medans hon sprang upp. Jag väntade och väntade, sen kom en as packad Emilia ut och sprang mot ciggen bara det att det var lite halt så hon halkade ner i en snödriva hehe :P Sen utanför Glada Ankan skulle en kille ta kort på mig, Malin och Emilia så han skulle i stort sett bara peta lite på Emilia men hon flyger baklänges och mina brillor hon hade på sig bara flög iväg haha det var ganska roligt för Malin undrade vem av oss som inte skulle komma in för det var 20 års gräns där men båda kom in :)
Sen när det var så mycket folk på dansgolvet blev Emilia knuffad och ramlade under bordet där dom spelade massa musik hehe ja herregud, det var skoj!

På lördagen vaknade vi alla av att Johan, våran chef ringde. Ingen av oss orkade svara sen fick jag ett sms av han där det stod att jag skulle ringa upp han. Jaja jag får väl göra det då, klockan var halv 10 på morgonen då är man inte speciellt pigg efter en hej dundrans kväll dagen innan. men i vilket fall så ville han prata med Emilia jaja så då hade hon fått 1300 kr för lite i lön, var det han ville säga. När kolckan slagit 10 hade vi ingen cola kvar, då gick jag till netto helt bakis och äcklig för att köpa 4 liter cola det smakade bra :P
Sen vilade vi alla lite till tills vi skulle upp igen och göra oss iordning för att festa på lördagen.
Vi åt lite och sen blec jag så jäkla trött så jag la mig igen och vaknade vid kl 18 :o Upp tvätta bort gammalt smink och på med lösfransar och nytt smink och på med kläder igen sen körde vi högre och lägre med röd vin, det var inte det godaste och kasta i sig massa rödvin på det sättet .

Vi drog iaf till Nöjes Fabriken och hade jäklig skoj, alla blev riktigt fulla och jag tappade bort min lapp till garderoben så jag skulle inte få tillbaka min jacka. Jädrans vad sur/arg jag blev. Fick tillslut beskriva hur den såg ut och vad jag hade i fickorna och vad det var för märke osv sen fick jag betala för det :s skumt men men jag har min jacka idag och det är jag glad för :P

Det är typ så den här helgen har sett ut :)

Hey hej!

RSS 2.0